ГО «Громадський спротив корупції»:ми вважаємо, що проблему корупції потрібно вирішувати, усуваючи злочинну владу, а не боротися з наслідками

Допоки громада мовчатиме, Тернопіль не ставатиме кращим, людей і далі обкрадатимуть, місто забудовуватимуть, дерева незаконно вирубуватимуть – все в кращих традиціях теперішньої ситуації.
Узурпація влади акумульована в одних руках і не проблема зараз в забудові стадіону на Текстильнику чи у вирубці дерев у сквері Миру…Вона набагато масштабніша, тому закривати на це очі більше просто неможливо!
Громадські активісти Тернополя зараз єдині в одному – вони нарешті зрозуміли, а разом з ними і місцеві мешканці, що влада наша абсолютно не рахується з думкою громади.
– Тернопіль розривають на частини. Ділять між «своїми», громадські активісти поділилися – кожен собі відстоює те, що йому важливо, але тут не має бути власних амбіцій, інакше для чого тоді говорити, що громадські організації – це голос громади? І підписи сьогодні потрібно збирати не по окремих об’єктах, а по усуненню тих можновладців, які роблять з європейського міста село, а людей мають за ніщо! Постає питання: навіщо громада допускає до того, щоб потім хтось піарився на їхніх проблемах? Ми маємо бути спільні в думці і ділі та як тільки бачимо неправомірні дії з боку влади – блокувати її рішення, відкрито виступати проти них і нарешті дати депутатам і керівництву міста зрозуміти, що вони всього лиш слуги народу!

Зверніть увагу!

Переправляли чоловіків за кордон: на Чернівеччині затримано поліціантів із Тернополя

За роки жорстокої війни багато хто з тих, хто добровільно вирушив на фронт, були поранені …

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *