Як директор “Креатор Буд” із гаражу віллу собі зробив залишивши Тернополян без гектару парку! ВІЛЛА ЗА «ДАЛЬНІМ» ПЛЯЖЕМ У ТЕРНОПОЛІ ЦЕ РОБОТА ЕКСТРАСЕНСІВ З «ДІПРОМІСТО» ЧИ НАХАБНА ПІДРОБКА ДОКУМЕНТІВ?

Розслідування чергового скандального будівництва в зеленій зоні міста, котре викликало обурення чи не всіх тернополян та численних гостей міста, вивело експертів політичної партії «Демальянс» на цілу низку масштабних зловживань влади Тернополя.
Мова йде про так звану «віллу-гараж» пана Гуди І.Б. за Дальнім пляжем, над Тернопільським ставом.
Як вказано в рішенні Тернопільської міської ради, це реконструкція нежитлового приміщення – приміщення гаража з використанням в рекреаційних цілях і будівництво причалу та елінгу за адресою вул. Чумацька, 5Б. В ході розслідування, нас, перш за все, здивувало не стільки те, що там будують, а питання як і коли ця ділянка з’явилась на генеральному плані міста Тернополя?
І ось тут розпочались справжня містика, чи радше цілий набір статей із кримінального кодексу, це вже питання до правоохоронців.
Обстоюючи законні інтереси та права громадян нашого міста Тернопільська обласна організація ПП «Демальянс» отримала цікаву інформацію від інституту «Діпромісто». Цитуємо офіційну відповідь інституту «Діпромісто» на інформаційний запит «Демальянсу»: «Генеральний план міста Тернополя розроблений інститутом «Діпромісто» направлений замовнику 30.12.2008 р. накладна №242. Після його затвердження рішенням Тернопільської міської ради №5/37/11 від 10.02.2010 року ніяких змін до генерального плану інститутом не вносились».
Від громадських активістів, котрі займались питанням забудови цієї ділянки, ми отримали копію рішення Тернопільського міськрайонного суду Тернопільської області. Із цього рішення стає зрозуміло походження власності на гараж ДЮСШ «Буревісник» у гр. Гуди І.Б.
А починалось все з укладання договору підряду від 08.04.2010 р. (два місяці після остаточного затвердження генплану) між гр. Гудою І.Б. та ДЮСШ «Буревісник» на виконання певних робіт. Рішення суду яким за гр. Гудою І.Б. визнано приміщення гараж, датоване від 03.09.2010 р. (через півроку після затвердження генплану і майже через два роки після його направлення замовнику). На час укладання договору та прийняття судового рішення комплекс будівель і споруд та зонування земельної ділянки були єдині. Тож яким чином у генеральному плані міста Тернополя, розміщеному на сайті міської ради ця земельна ділянка уже розділена, при чому як існуюча територія установ і підприємств обслуговування?!
Тоді ким здійснено внесення змін в містобудівну документацію «Генеральний план міста Тернополя» без прийняття відповідного рішення міської ради на внесення змін, громадських слухань, відповідних узгоджень з інспектуючими службами та затвердження цих змін рішенням міської ради?
Дана ситуація набирає обрисів вже не банальної службової халатності, а за всіма ознаками стає схожою на службове підроблення документів. Чи не час нашим правоохоронним органам вивчити цю ситуацію детальніше?
ГО “ДемАльянс”

Зверніть увагу!

Раптова хвороба підірвала здоров’я “мажорних” ухильників від призову.

Незважаючи на постійну  мобілізацію в Україні, жодна з хвиль не торкнулася чиновників, бізнесменів та їхніх …

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *