Чому Надалу плювати на думку громадськості щодо його компаньйона по “бізнесу” Владислава Стемковського?

Доки основна увага громадськості прикована до подій, котрі пов’язані із  війною в Україні , декотрі посадові особи та їхні поплічники на місцях, користуючись ситуацією, активно зайняті продовженням свого незаконного «бізнесу» по напрацьованій раніше схемі.

Інформаційне агентство «Глобальні віки»http://viky.com.ua  ще у 2014 році здійснювало  досудові юридично-журналістські розслідування щодо корупційної діяльності посадових осіб Тернопільської міської ради, а саме щодо вчинення злочинів у фінансово-господарській галузі заступником міського голови Тернополя з питань житлово-комунального господарства п. Стемковським Владиславом Володимировичем.
В ході розслідувань  стало відомо, що Владислав Стемковський, перебуваючи на посаді заступника міського голови Тернополя з питань житлово-комунального господарства, та грубо порушуючи антимонопольне законодавство України, просуває у Тернополі свої луцькі фірми, зокрема ТОВ «Тернопіль комунал-сервіс», відмиваючи таким чином мільйонні кошти на благоустрої міста. Довів до банкрутства КП «ТМШЕД» (Комунальне підприємство «Тернопільська міська шляхово-експлуатаційна дільниця»); багато десятків працівників КП залишились без роботи. В. Стемковський і надалі прагне відмивати мільйони гривень через сповна дискредитований вже в очах тернопільчан ТОВ «Тернопіль комунал-сервіс», що має намір виграти у міста Тернопіль черговий тендер, котрий намічається незабаром. При цьому, як відомо усім мешканцям обласного центру, у так званого ТОВ «Тернопіль комунал-сервіс» (насправді фірма з яскраво вираженим луцьким корінням, якій байдуже до стану Тернополя) для «санітарного утримання вулично-дорожньої мережі, міських територій та інших об’єктів благоустрою» немає навіть ані мінімальної кількості справної власної техніки, ні обслуговуючого персоналу. Та їм і не потрібно, оскільки головна мета Владислава Стемковськогоі його покровителя Сергія Надала не прибирання і облаштування міста, про що можна впевнено стверджувати, а відмивання грошей, навіть якщо при цьому доведеться звільняти людей з роботи, відбираючи від них зарплату.

Зверніть увагу!

Підозру у корупції отримав начальник управління Міноборони за активи на 14 млн. гривень

В Україні скандал за скандалом. Спливають усе нові подробиці махінацій із розкраданням коштів у Міністерстві …

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *