Останнім часом увагу Тернополян привертає палке обговорення ситуації, яка склалася навколо виділення землі на Львівській трасі для учасників АТО

Мер Тернополя застосовує свої брудні технології поливаючи брудом  Віктора Мартинюка та підбурює учасників АТО та громадські організації  провокуючи конфлікт навколо вищезгаданої ділянки. Це все робиться з однією метою – для отримання гектарів землі у своє розпорядження.  Хочеться нагадати , що друга каденція Сергія Віталійовича розпочалась лише через інертність громади, адже багато Тернополян свідомо проігнорували вибори. Ні для кого не є секретом те, що правління С.Надала відзначилося гучними скандалами та маніпуляціями із землею,  дерибаном міського бюджету, знищенням під ущент парків міста. Постає питання , як така лукава,цинічна та брехлива людина може говорити про якісь благі цілі?

У зверненні Сергія Віталійовича до в.о. начальника Головного управління Держгеокадастру у Тернопільській області чітко зазначено, що міський голова просить передати землю у комунальну власність для передачі учасникам АТО і іншим громадянам. Виникає цілком закономірне питання, хто ці інші громадяни?

Знаєте, Тернопіль, як маленька Україна. Чим більше брешуть,чим більше обкрадають її тим більше шансів бути при владі і бути обраним знову і знову,а потім люди звинувачують владу.

Завжди зручніше звинуватити когось, а не себе. Хоча це вибір людей,  а не люди – вибір влади. Безмежно шкода, що АТО  перетворилося на маніпулювання владою на місцях для особистого збагачення,а контроль за діями влади – відсутній. Будуємо Україну? Але яку?

Зверніть увагу!

Раптова хвороба підірвала здоров’я “мажорних” ухильників від призову.

Незважаючи на постійну  мобілізацію в Україні, жодна з хвиль не торкнулася чиновників, бізнесменів та їхніх …

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *