Звання народного депутата – відповідальність перед народом України чи засіб отримання преференцій для родини?

В травні 2016 року Тернопіль сколихнула звістка про те що на проїжджій частині дороги на бульварі Т. Шевченка навпроти Бару « Клуб файне місто», встановлюють тимчасовий літній барний майданчик.
Цей майданчик перетворився із тимчасового літнього на постійний літньо- зимовий.
Читачі напевне скажуть що я щось видумую бо такого не може бути, щоб на проїжджій частині дороги стояв генделик. Може.. Особливо коли власники генделику родичі народного депутата Заставного Романа Йосиповича.
Дійові особи: ТОВ “УКРАЇНА” РЕСТОРАН ( засновники ПАСТИРСЬКА МАРІЯ КІНДРАТІВНА та ЗАСТАВНИЙ ЙОСИП ІВАНОВИЧ, директор ЗАСТАВНА МАРІЯ ЙОСИПІВНА)
Управління містобудування, архітектури та кадастру в особі Василя Йосиповича Бесаги
Управління Національної Поліції
І так. Директор ЗАСТАВНА МАРІЯ ЙОСИПІВНА, як директор ТОВ “УКРАЇНА” РЕСТОРАН звертається до Відділу управління превентивної діяльності головного управління Національної поліції в Тернопільській області зі зверненням щодо розміщення тимчасової споруди для провадження підприємницької діяльності (літнього торгового майданчика навпроти бару «Файне місто») за адресою бульвар Шевченка 23 у м. Тернополі. Відділ управління превентивної діяльності головного управління Національної поліції в Тернопільській області не заперечує щодо розташування вказаної споруди при умові виконання вимог постанови КМУ № 198 від 30.03.1994 р. «Про затвердження Єдиних правил ремонту й утримання автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, правил користування ними та охорони». А вимоги були наступні: рішення ТМР про закриття території для проїзду транспорту ( листи УПДВ ГУ НП в Тернопільській області № 1028/11/03-2016 від 10.05.2016 р. та 1027/11/03-2016 від 10.05.2016 р.), розроблення проектної документації зі схемою організації дорожнього руху, яка мала бути погоджена в УПДВ ГУ НП в Тернопільській області (відповідь ГУ НП Тернопільській області № 2612/11/03-2016 від 30.12.2016 р.). Як ви, шановні читачі думаєте було рішення ТМР? Та ні, не було. Підтвердженням є відповідь Виконавчого Комітету ТМР № 180/02-10 від 17.01.2017 року. Отже наш гуру у сфері містобудування Василь Йосипович Бесага безперечно не мав права видавати паспорт прив`язки, а Управління торгівлі, побуту та захисту прав споживачів не мало право надавати погодження на розміщення та облаштування літньої торгівлі на території м. Тернополя. І ось тут скоріш за все і визирає звання народного депутата. Бо ж  сумнівно, що пересічному тернополянину дозволили б таке неподобство. Навіть більше, декларуючи боротьбу із незаконними ТС для здійснення підприємницької діяльності що начальник ГУ НП Тернопільській області Богомол О.М. та мер Сергій Віталійович Надал не бачать що робиться у них під носом!!! Чому? Питання риторичне!!! Це ж Заставного…

Зверніть увагу!

Раптова хвороба підірвала здоров’я “мажорних” ухильників від призову.

Незважаючи на постійну  мобілізацію в Україні, жодна з хвиль не торкнулася чиновників, бізнесменів та їхніх …

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *