Сергій Надал- це наглий, брехливий, мерзотник чи особа яка формує імідж Української влади, якій плювати на громадськість?

 Як тепер будуть проходити засідання робочої групи по затвердженню генплану у м. Тернополі – невідомо. Мало того, що міський голова панічно боїться присутності громадських активістів та журналістів так ще й хамить не зважаючи на присутність депутатів . Таке хамовите відношення нинішнього Тернопільського міського голови до представників громадських організацій показало, що громада для Надала зайва у буквальному сенсі цього слова. Люди, котрі мали відношення до затвердження та розробки чинного генплану говорять, що зміни до генплану ще не готові для затвердження. Велика кількість розбіжностей, маса порушень, невідповідності прийнятим рішенням на погоджувальній комісії, зелені насадження практично зникли, натомість криваві плями забудови. Відмовились від розширення та реконструкції вулиць. Пропонують зменшення озеленення довкола ставу та збільшення там забудови. Невже Тернополяни все ж таки дозволять меру мерзотнику споганити своє місто?

 

Тернополянин Ігор Сцібайло  на своїй сторінці 25.02.2017   у фейсбуці написав:

ШАНОВНІ ТЕРНОПОЛЯНИ ПЕРЕКОНАВСЯ ЩЕ РАЗ ЩО МЕР ТЕРНОПОЛЯ ВІДВЕРТЕ ХАМЛО, ЯКОМУ Є ЩО ПРИХОВУВАТИ ВІД ГРОМАДИ МІСТА!!!
Сьогодні рано у міській раді був присутній на засіданні робочої групи у складі депутатів та громадських діячів щодо доопрацювання затвердження нового генплану Тернополя. Перед початком засідання з колегами досліджували великі дві порівняльні мапи генплану, в сесійній залі з’явився міський голова та попросив нас покинути приміщення, оскільки засідання робочої групи нібито є закритим. Зсилаючись на закон “Про доступ до публічної інформації” та на ст.171 перешкоджання законній професійній діяльності журналістів я повідомив що є також представником медіа і можу пред’явити відповідиий документ. Моєму здивуванню не було меж коли “шановний міський голова” обраний громадою міста, при присутніх депутатах та громадських діячах, які були свідками цього, промовив мені наступні слова: “Можеш засунти його в одне місце!”. Вважаю що такий відвертий хам, корупціонер та землекрад не достойний займати виборну посаду міського голови! Гляньте на порівняльні генплани де вже захоплені території для забудови у парках, скверах та інших зелених зонах міста. Проте звісно за народним прислів’ям “Громада заслуговує на ту владу, яку має!”, хоча особисто його не обирав. Робіть свої висновки шановні Тернополяни!!!

P.S Цікаво те,що поліція не спішить притягувати до відповідальності мерзотників за фальсифікацію генплану !

Зверніть увагу!

Влада прагне змусити українців чимшвидше повернутися до України

Консульства не обслуговують чоловіків призовного віку. Чи законно це? Пізно увечері 22 квітня українські ЗМІ …

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *