Суддя Роман Грицак пішов всупереч інтересів тернополян

Ще  у 2013 році Сергій Надал  надав  у постійне користування 35 сотих землі на проспекті Бандери прокуратурі Тернопільської області для будівництва житлового багатоповерхового будинку. Проте цю територію тернополяни вважають частиною парком «Національного Відродження».  Попередній прокурор Віктор Мартинюк публічно заявляв, що не заперечує щодо передачі землі у власність громади Тернополя. Але далі слів не пішов.

 23 березня Суддя Роман Грицак став на захист прокуратури, якій міська рада виділила 35 сотих у парку та  відмовив в задоволенні позову щодо скасування рішення міської ради,

 

24 березня  у терміновому порядку  горе депутатами були узаконені всі темні оборудки та муніпуляції Сергія Надала із землею

. На прикладі цього рішення та процесу   можна   бачити факт зрощення влади, правоохоронних органів та “бізнесових” кіл навколо розкрадання нашого спільного майна громади.

p.s  Невже розстріл  людей владою на «Майдані»,а пізніше  загибель хлопців в АТО  призвели до повного свавілля  та безкарності чинуш , високопосадовців на місцевих рівнях через мовчання  та байдужість людей?

Зверніть увагу!

Раптова хвороба підірвала здоров’я “мажорних” ухильників від призову.

Незважаючи на постійну  мобілізацію в Україні, жодна з хвиль не торкнулася чиновників, бізнесменів та їхніх …

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *