26 тернопільських Іуд які зрадили своїх виборців заради преференцій від Сергія Надала

Місяць тому Сергій Надал хотів протягнути зміни в Генеральний план Тернополя і цим самим прикрити багато своїх минулих зловживань плюс отримати новий плацдарм для нового дерибану парків. Але в той день завдяки натиску громадських активістів Надал навіть не поставив рішення на голосування, бо добре розумів, що депутати не підтримають його. Тому мер скористався старим прийомом покійного Чечетова «кошенята» і створив комісію за час роботи якої можна було домовитися з окремими депутатами про підтримку…

Під час роботи комісії мер слушно погоджувався зі всіма зауваженнями та пропозиціями адекватних депутатів та активістів, але лише усно погоджувався, в результаті так і нічого не було змінено. 23 березня ввечері пан Надал терміново скликає сесію на наступний ранок і поспіхом протягує 26 голосами зміни в Генплан. Все було зроблено дуже нахабно та феєрично, без жодного офіційного повідомлення про проведення сесії, лише вечірнім обдзвоном депутатів.

Батьківщина – 100% – 4 з 4 Артимович Андрій ,Гринда Володимир, Поворозник Петро, Шоломейчук Наталія.

 Порошенківці – 100% – 7 з 7 Шумада Віктор ,Бич Павло,Білан Тарас, Ібрагімов Михайло, Місько Володимир ,Прокопів Ліна, Смакоуз Юрій.

 Свобода – 79% – 11 з 14 Надал Сергій, Гевко Галина, Зінь Іван, Климчук  Олег ,Паньків Наталія ,Редьква Назар, Сиротюк Михайло, Стаюра Володимир, Торожнюк Роман, Шморгай Олег.

 Народний контроль – 67% – 2 з 3 Болєщук Петро ,Шараськіна Вікторія.

 Радикальна партія – 100% – 3 з 3 Півторак Святослав, Серетний Тарас,Яциковська Оксана.

Чому так сталося, що 26 депутатів надали згоду на подальше нищення Тернополя? Погодилися, щоби надалі забудовували парки, сквери, стадіони. Будували багатоповерхівки у приватному секторі без елементарного благоустрою – без зелених зон, дитячих майданчиків, стоянок автомобілів. Щоби надалі створювали нестерпні умови життя, забирали життєвий простір та повітря. Реалізація цих задумів зробить Тернопіль непридатним для здорового життя. Це злочин проти громади, цивілізованих правил життя. Це рішення прийняли особи які себе видають за патріотів.
Ситуація підтвердила, що основний ворог України  це корупція та продажність під її тиском..
Не зрозуміла позиція ” громадського”діяча Тараса Білана, який боровся проти свавілля п. Надала, а тепер змінився.
Шкода, що ці Українці не цінують рідне місто, рідну землю, а докладаються до нищівних процесів, гублячи власну людську гідність.

Р.S  Можна лише сподіватися  , що геноцид над Генпланом люди просто так не з’їдять і не забудуть 26 депутатів-іуд та їхнього наставника  Нездала- Надала. Кулуарні домовленості будуть викриті, а продажні депутати відповідатимуть за свої дії не лише перед виборцями. Вони мабуть забули, що живуть не вічно і в наш інформаційний час всі ми залишаємо після себе «інформаційний слід», це як карма яку будуть сповідувати нащадки.

 

Зверніть увагу!

Переправляли чоловіків за кордон: на Чернівеччині затримано поліціантів із Тернополя

За роки жорстокої війни багато хто з тих, хто добровільно вирушив на фронт, були поранені …

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *