Вірна соратниця Сергія Надала, хто ця жінка?

Вірна соратниця Сергія Надала  Вікторія Остапчук має право підпису під найризикованішими документами ТМР,саме після її телефонного дзвінка начальник земельного відділу Віктор Кібляр розвиває крейсерську швидкість при  оформленні дозволів. Саме ця тендітна жінка бере на себе головні удари при “відмазках та відписках” мера від неугодних йому запитань та інформаційних  запитів. Можливо, за таку вірність і мужність головна наречена мерії продовжує   отримувати  значну  матеріальну допомогу  від  мера  із кишені  громади.

Перебуваючи у шлюбі,  подружжя Остапчуків регулярно отримувало  окрім основних доходів, ще й чималі (за цінами та курсом тих часів) матеріальні допомоги: 17 876 грн. на двох у 2011-му, 19 913 грн. – у 2012-му, а сукупні доходи сім’ї складали понад 200 тисяч гривень у рік.

Після розлучення Вікторія Остапчук ще “помажорила” у перший рік свого нового вільного життя: її доходи склали майже 272 тисячі гривень, в тому числі 152 тисячі виручки з продажу нерухомого майна.

Уже в 2014-му заступниця Надала сумарно заробила тільки 147 тисяч, а торік – 171 тисячу гривень. Понад 6 тисяч із кожної суми склали доходи із “підробітків” Остапчук у ТНЕУ.

Відтак після розлучення з Остапчук її колишній чоловік, судячи з наданих обома даних, залишився практично ні з чим – майже все майно перейшло до рук заступниці мера Тернополя.

Після розриву стосунків чиновниця також залишила собі обидві сімейні автівки: “Хонду Сівік” 2007 р.в. (заздрісники стверджують, що саме це авто їй подарував Сергій Надал на зорі їхнього знайомства в податкових органах) та ВАЗ-21121 2004 р.в.

Свого часу  Остапчук працювала під керівництвом Надала на різних посадах в ДПА. У 2010 році мер забрав вірну соратницю на роботу в міськраду. 28-річна Вікторія стала заступником міського голови з фінансових питань, згодом їй передали кураторство земельних питань.

Неодноразово пані Вікторію було спіймано громадськими активістами на наглій   брехні. Молода панянка  як і її

шеф Сергій  Надал мають тернополян за дурнів, але останніх це зовсім не засмучує.

 http://reporter.net.ua/news/stoyanka-na-perehresti-vul-myru-druzhby-hto-komu-breshe

 

 P.S У 2016 році з міською бюджету із коштів громади  на придбання нового автопарку ТМР було виділено       майже два мільйони гривень.

Придбані Тернопільською міською радою перед Новим роком чотири новенькі автомобілі «Рено» C.Надал своїм розпорядженням розділив між чиновниками мерії.

Заступник міського голови – керуючий справами Іван Хімейчук отримав «Renault Lodgy», заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Вікторія Остапчук – «Renault Logan», начальник управління матеріального забезпечення та інформаційних технологій Ігор Токарчук – «Renault Trafic», а начальник управління муніципальної поліції Ігор Максимів – кросовер «Renault Duster». За двома останніми автівками закріплені особисті водії, а заступники мера,  їздять самі.

Лише Вікторія Остапчук, серед осіб, які отримали автівки , до останнього часу не мала службового авто. Натомість Хімейчук їздив на «Опель-Омега», Токарчук на «ВАЗ 21065», а Максимів – на «Део Ланос»

Зверніть увагу!

Раптова хвороба підірвала здоров’я “мажорних” ухильників від призову.

Незважаючи на постійну  мобілізацію в Україні, жодна з хвиль не торкнулася чиновників, бізнесменів та їхніх …

2 коментарі

  1. не бачу нічого протизаконного, одним словом жовта преса

    • а хіба тут сказано про противозаконність?Ні !Те,що в міській раді всі брешуть -це законом не забороняється,а також громаду мати за дурнів -це теж законність.Просто диву дивуєшся,що все у міській раді законно і платить за це все громада.Супер.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *