Партія «Свобода»як саранча знищує Тернопіль

Солодке слово «Свобода»
Історія виключення депутатів Тернопільської міської ради з партії «Свобода» викликала гостру реакцію громадськості. На справді це знакова подія не тільки для Тернополя, а й в цілому для України.
Оскільки мова іде про відношення керівництва партії до принципових речей, які відбуваються у регіонах, містах.
У чому сутність?. Конфлікт виник за розбіжності при голосуванні за зміни до Генерального плану м. Тернополя.
Ті «зміни» планували забудувати десятки гектарів зелених зон – парків, скверів, прибудинкових територій, тому викликали обурення громади міста. Мер, та окремі депутати пішли на фальшування домовленостей про зміни з партійними фракціями, та громадськістю. При тому не усі депутати від «Свободи» погодилися розміняти інтереси громади на одностайність. Серед них були ті кого виключили з лав партії – Іван Сороколіт , Роман Навроцький та Ігор Турський.
Усім відомо, що Тернопільська міська рада тривалий час при вирішенні земельних питань ігнорує інтереси громади та закони України. До честі депутати від партій «Громадянська позиція», «Самопоміч» та окремі депутати інших партій, в тому числі і «Свободи» почали боротися із такою системою, у основі якої лежить корупція.
Дуже цікаво, що представник партії “Свобода” з Києва коментував лише принцип одностайності, а не сутність злочинності запропонованих змін, які були націлені проти громади. Взагалі вищі партійні органи партії “Свобода” жодного разу не втручалися у конфлікти громади та міської влади у наслідок неправомірних рішень. Громадськість уже переконалася, що партію”Свобода” такий стиль «роботи» влаштовує.
   Така позиція робить шкоду політичної сили тому що вона не намагається разом із громадою вирішувати проблемні питання міста.
 Голова ГО “ЕКОАЛЬЯНС» О.Філь

PS:Саранча, пожираючи зелену масу рослин, значно більшу, ніж її власна вага, буквально спустошує поля, які після її відходу нагадують  асфальтові майданчики.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Зверніть увагу!

“Комерсант у мантії” із Тернопільського апеляційного суду – Ваврів

Нагадаємо, що 16 грудня 2023 року о 00 год. 56 хв. у Тернополі патрульна поліція …

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *