Кіосковий Шанхай у Тернополі

Тернополяни дивуються, чому Тернопіль перетворився на кіосковий Шанхай?Тому, що міській раді глибоко плювати на невдоволення та протести громади проти кіоскового свавілля.

 Ще зовсім недавно  по  вул..Лепкого був демонтований МАФ, який недолугі підприємці розмістили прямісінько на газоні та водовідвідних комунікаціях. Демонтаж проведено на виконання рішення виконавчого комітету Тернопільської міської ради від 18.01.2017р. №31 «Про усунення порушень у сфері земельного законодавства та містобудування»

 

 

І от, розфарбований МАФ знов з‘явився.на цьому ж газоні. ГО “Громадський спротив корупції” було подані в міську раду відповідні запити, що до повторного встановлення даного МАФу.Як виявилося, що підприємець встановив дану споруду вже цілком законно.Так , як можна законним шляхом протистояти абсурдним рішенням певних осіб у Тернопільській міській раді при чіткому дотриманні позиції «Бабло перемагає зло» ?

Зверніть увагу!

“Комерсант у мантії” із Тернопільського апеляційного суду – Ваврів

Нагадаємо, що 16 грудня 2023 року о 00 год. 56 хв. у Тернополі патрульна поліція …

1 Коментар

  1. Не знаю, які зв”язки має власник МАФу, але його кіоски встановлюють на кожному кроці. В парку Шевченка вже три штуки стоїть. І дуже “прикрашають” вигляд міста.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *