Підприємці “порішали” із “рішалами”уТернопільській міській раді і зрізали у ночі 21 дерево

Як уже повідомлялося  у попередній публікації  у м.Тернополі набирає обертів схема знищення газонів, зелених насаджень, дерев під встановлення торгових павільйонів.Все дуже просто як виявляється.Спочатку особа із підприємницькими здібностями звертається до “ділових “людей у Тернопільській міській раді, узгоджують бажане місце під встановлення кіоска у будь якому зручному місці для торгівлі. Як це працює? Тернополяни можуть переконатися на прикладі зрізки дерев по вул. 15 Квітня навпроти ринку «Оріон».Де 11.04-13.04.2017 року ” щирі” українці-підприємці  вночі підготовили собі місце для прибуткової торгівлі ,зрізавши 21 дерево.Події розгортаються у кращих традиціях файного міста , як показує практика , ніхто відповідальності за таке дійство та свавілля не понесе”порішають”, у чому Тернополяни скоро і переконаються. Натомість дерев містяни будуть милуватися МАФами і дихатимуть вихлопними газами автомобілів. Але кого це турбує?Встановлення кіосків і неофіційну зрізку дерев погодила  комісія  де  головує  Володимир Дідич- заступник мера з питань діяльності виконавчих органів.Тепер щасливчикам  нічого не буде перешкоджати встановити кіоски.  Тернополі  чиновники міської ради вже від безкарності  “берегів не бачать”,”бабло перемагає все”.

PS: Збитки нанесені вандалами -це зрізана горобина на суму 11тис.150 грн, туї  на суму 14тис 626грн

 

Зверніть увагу!

Переправляли чоловіків за кордон: на Чернівеччині затримано поліціантів із Тернополя

За роки жорстокої війни багато хто з тих, хто добровільно вирушив на фронт, були поранені …

2 коментарі

  1. кавчак галина

    напевне варто заставити цих підприємливих підприємців оплатити всі збитки і відновити зелені насадження власним коштом, щоб у інших відпало бажання діяти таким чином. а що робити з міськими рішалами?.. те, що приходить в голову, не можу озвучити – звинуватять в закликах до тероризму. продає наш міський голова і його команда файне місто Тернопіль оптом і вроздріб, лиш би купець був. і однаково цьому баризі, який виріс тут, ходив цими вулицями, гуляв у цих парках, які він вже практично знищив, що залишиться нашим нащадкам. очевидно майбутнє своїх нащадків він з Тернлполем не повязує.

    • Згідний, мабуть, що не пов”язують. Із зеленими насадженнями ніхто з них не церемониться. Таке враження, що парк Шевченка скоро доріжуть “на дрова”, а натомість ощасливлять генделиками. Корупція “цвіте” у Тернополі, як ніколи.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *