У Тернополі партія”Свобода”знов зірвала сесію

Міський голова Тернополя Сергій Надал, мабуть взагалі втратив здоровий глузд. Сесію, яка мала відбутися 12 травня, перенесли знов.

 Пронадалівська «Свобода» зі своїми посіпаками з Києва, Рівного, Хмельницького заблокували й надалі планують блокувати вхід у міську раду трьом депутатам”вигнанцям”Івану Сороколіту, Ігорю Турському та Роману Навроцькому.   Депутати -вигнанці не підтримали антигромадську політику партії. Свободівці хочуть, щоб громада Тернополя жила за їх правилами та законами, де процвітає безкарна корупція та сектанство.

Такі події мали місце 24 квітня. Та тоді спроба усунути неугодних депутатів провалилася із тріском і обернулася ганьбою як для міського голови (як організатора), так і для всієї «Свободи». Коли градус емоцій тернополян почав зашкалювати від наглості та зухвалості свободівських тітушок, Надал переніс сесію.

З того часу партія, рейтинг якої й так стрімко падав, перетворилась на символ безладдя у м.Тернополі.

12 травня ситуація із блокуванням міської ради повторилася.

.Цього разу “Свобода” ще й маніпулювала темою АТО – так звані активісти, розмістили на балконі міської ради плакати з портретами героїв Небесної Сотні та московсько-української війни.Образ Небесної Сотні, воїнів АТО такі гори-політики принижують та знецінюють , приплітаючи їх до своїх брудних  політичних ігор.

  Брехня, лицемірство та підміна понять не перестають ними бути навіть якщо лунають з уст учасника бойових дій, над яким цинічно вивішуються портрети загиблих героїв.

Неоднозначною залишається ситуація з поліцією. Під час  подій 12 травня , як і подій 24 квітня, правоохоронці продемонстрували найвищий рівень бездіяльності. Вони не змогли ані попередити сутичку, ані забезпечити депутатам доступ до сесійної зали. Через таку аморфну поведінку і підігрування блокувальникам-найманцям поліція з нейтральної сторони перетворюється на учасника.

 

Зверніть увагу!

Раптова хвороба підірвала здоров’я “мажорних” ухильників від призову.

Незважаючи на постійну  мобілізацію в Україні, жодна з хвиль не торкнулася чиновників, бізнесменів та їхніх …

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *