Михайло Головко лобіює сумнівні будівельні оборудки

Народний депутат з Тернопільщини Михайло Головко замість того, щоб готувати законопроекти у Верховній Раді України взявся лобіювати скандальні будівельні проекти, проти яких виступає тернопільська громада.

Не перестає дивувати, коли у скандальних забудовах виринають прізвища, котрі співпадають із прізвищами помічників Михайла Головка.

– Те, що будівництво торф’яних котелень пов’язано з рідним братом дружини тернопільського мера, уже відомо завдяки розслідуванням громадських активістів та журналістів. Але про те, що до будівництва готельного комплексу на бульварі С. Петлюри має відношення особа із прізвищем Шахін, ідентичним прізвищу помічника народного депутата Михайла Головка, а до забудови території палацу культури «Березіль» – повний тезко іншого помічника цього депутата Андрій Йосипович Шило, було відкриттям, – повідомили фахівці тернопільського «ДемАльянсу».

Складається враження, що зрив засідань Тернопільської міської ради, де Михайло Головко є одним з головних дійових осіб, це чітко спланована акція, з метою захисту особистих інтересів пов’язаних між собою групи осіб.

Нагадаємо, народний обранець активно брав участь у блокуванні Тернопільської міської ради 24 квітня та 12 травня. Свідомо чи ні, він та завезені з інших регіонів «активісти» та помічники депутата стали стіною, якою влада міста відгородилась від людей та їх проблем. Саме в ці дні під стінами міської ради було багато людей, що протестували проти змін до Генплану міста, забудови бульвару Петлюри, території палацу культури «Березіль», будівництва торф’яних котелень, забудови по Брюкнера, 6, Симоненка, 1, масових нічних знищень зелених насаджень, проти маніпуляцій із ділянками воїнам АТО та інших незаконних дій голови та його команди.

джерело:Репортер

Зверніть увагу!

Раптова хвороба підірвала здоров’я “мажорних” ухильників від призову.

Незважаючи на постійну  мобілізацію в Україні, жодна з хвиль не торкнулася чиновників, бізнесменів та їхніх …

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *