Попри невдоволення людей сьогодні все ж таки розпочалися підготовчі роботи для зведення готелю на бульварі Петлюри у м.Тернополі

Попри невдоволення людей сьогодні все ж таки розпочалися підготовчі роботи  для зведення готелю на бульварі Симона  Петлюри  у м.Тернополі. : https://te.20minut.ua/Podii/protestuvalniki-zhoden-z-poperednih-meriv-ne-zdogadavsya-prodati-bulva-10606161.html

Люди проти, але не знають, що робити, адже всі документи є.  Мер міста  із депутатами однодумцями вкотре продав клапоть зеленої зони  під забудову, попри думку громади.

Будівельник під’єднав знамениту одіозну охоронну структуру “Авангард” (керівник даної структури одіозний хабарник Володимир Камінський),щоб забезпечити безперешкодне проведення будівельних робіт.Депутат по округу пані Галина Гевко не з’явилася.

Як показує практика мерія разом із депутатами тримає громаду міста за ніщо..Сьогоднішні події показали те, що люди взагалі нічого не можуть відстояти та протистояти антигромадським вчинкам як мера, так і депутатів. Як на диво людей, що проти будівництва стає, щораз все менше. Проблема людей у тому, що обурення громади вистарчає тільки на початках, а згодом і невдоволених діями своїх обранців стає все менше. Саме на таку інертність громади й розраховує Сергій Надал та забудовники.

Зверніть увагу!

Раптова хвороба підірвала здоров’я “мажорних” ухильників від призову.

Незважаючи на постійну  мобілізацію в Україні, жодна з хвиль не торкнулася чиновників, бізнесменів та їхніх …

1 Коментар

  1. Валити всьо нахуй, Народний гнів гряде.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *