На часі в Головному управлінні Національної поліції в Тернопільській області розглядаються кандидатури на посаду начальника Чортківського відділу поліції

            Кандидати на посаду Чортківського відділу поліції  надзвичайно стурбовані ситуацією довіри між поліцією та громадянами, оскільки саме вона є фундаментом взаємного та якісного виконання обов’язків обох сторін.. Аналізуючи життя до «Революції гідності», можна сказати, що згадане поняття було давним-давно втрачене.

Але зараз з’явився новий шанс: почати з довіри як передумови співпраці, яка при якісній роботі перетвориться у наслідок. Співпраця  і взаємоповага – це єдиний порятунок стосунків громадян і поліції.

Саме на таку співпрацю та на  довіру одне до одного має надію  значна більшість жителів м. Чортків, які  висловлюють позитивне ставлення  до кандидатури  підполковника Андрія Степановича Свинарчука(  сьогодні обіймає  посаду  начальника відділу боротьби з організованою злочинністю управління карного розшуку  ). В його роботі апріорі – справедливість і допомога людям. У послужному списку, як відомо, пана підполковника – ціла низка розкритих резонансних справ кримінального характеру. А, що саме немало важливо людина користується повагою та авторитетом серед людей.

Зверніть увагу!

Раптова хвороба підірвала здоров’я “мажорних” ухильників від призову.

Незважаючи на постійну  мобілізацію в Україні, жодна з хвиль не торкнулася чиновників, бізнесменів та їхніх …

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *