Немічність людей у протистоянні зі свавіллям Тернопільської мерії вражає

     Останні події у м.Тернополі вражають своєю наглістю та зухвалістю з боку мера. Замість того, щоб наводити комунікативний зв‘язок із громадськістю, Тернопільська міська рада його повністю зруйнувала. Невже громада, ще досі не зрозуміла, що її думка мером та більшим складом депутатів враховується тільки на виборах, а надалі вона неважлива?

https://te.20minut.ua/Podii/ternopoyani-piketuvali-pid-miskradoyu-proti-nezakonnih-zabudov-10615368.html

Знищення на бульварі Симона Петлюри зеленої зони через будівництво готелю і події біля міської ради 9 червня показали, що громада для С.Надала це ніщо і ніхто. Мер дав тернополянам зрозуміти, що робить те, що вважає за потрібне і не зобов’язаний нічого обговорювати із громадою. Якщо люди не згідні із його діями – нехай ідуть у поліцію та прокуратуру. Наглість, зухвалість, байдужість до думки громади аж зашкалює.
Громада проковтнула знищення парків (прийняття Генплану), тепер забудова на Петлюри, завтра буде у сквері Миру, або деінде і це буде цілком “законно”.Тернополян можна привітати із цілковитою безпорадністю та немічністю перед діями Тернопільської міської ради, депутатів та Сергія Надала!

 

   P.S.  Діяльність місцевої ради не повинна створювати перешкод для здійснення безпосереднього управління містом громадянами шляхом використання таких інструментів як громадські слухання, місцева ініціатива, збори громадян, референдум, електронна петиція. Однак на практиці все навпаки.
       Місцеве самоврядування – це система органів, принципів і підходів. Без розуміння суті місцевого управління ради перетворюються на узурпаторські механізми багаторічного управління певних осіб

 Автор: Михайло Іваненко

Зверніть увагу!

Раптова хвороба підірвала здоров’я “мажорних” ухильників від призову.

Незважаючи на постійну  мобілізацію в Україні, жодна з хвиль не торкнулася чиновників, бізнесменів та їхніх …

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *