Життя до такого не готувало! Відома у Тернополі журналістка про події 28 липня

Тетяна Колеснік у facebook написала:

Добу «настоювались» думки про сесію міської ради. Ви вже стільки всього «постили» і коментували, що, мабуть, від одної думки про ТМР на язиці стає «приторно». Особливо у тих, хто, як і я, посмакував перцевим газом, димом від торфу і резини. Та от що додам. «Внутрішньопартійний конфлікт» – це явно не те поняття, яке може коротко описати вчорашні події. Мене кілька разів (що є і на стрімах) доймала охорона міськради (!): чому я тут проходжу, що в рюкзаку, а куди йдеш, тут не можна знімати й т. д. Після чого чудово розумію, що якщо є бажання, будь-кого, хто заважає, можуть не пускати в ТМР. І для цього не треба бути «зрадником-депутатом». Впевнена, що в Надала і «Свободи» знайдеться +100500 «патріотичних» пояснень заблокувати двері в раду будь-кому. Це уже навіть не гіпотеза, а факт.

Склалося враження, що я прийшла не в комунальне приміщення, а в приватний партійний офіс. При чому не до тих кращих людей. Бо те хамство, яке собі дозволяв, приміром, О.Башта, м’яко кажучи, вразило. Про «бенефіс» нардепа Михайла Головка на вікні взагалі мовчу. Мабуть, сплутав з трибуною у Верховній Раді… Сумно все це. Дуже. Адекватності мало. ТМР – це не орган місцевого самоврядування, а швидше «літня кухня» від приватного будинку Сергія Надала в Байківцях. Та гнітить не це.

Чомусь, усі забувають, що в кожного в сесійній залі є по одному голосу. Не більше – не менше. А значить, і охорону, якщо є охота (бажання), замінити можна, і політику змінити…Та «кнопки» у п`ятницю 28 липня землю роздавали під гаражі та будинки. І десь, в одному місці (перепрошую) бачили й активістів, і ЗМІ, і тернополян загалом.

P.S. 28.07.2017 Вчергове партія «Свобода» звезла своїх однопартійців з інших регіонів України. Черговий раз мер Тернополя Сергій Надал показав тернополянам хто в Тернополі «Хазяїн Города»виставивши проти громадських активістів та людей тітушок із Хмельницького, «Сокола»,хлопців спортивної статури підкріпивши їхні сили муніципалами, поліцією та «Авангардом» на чолі із кримінальним авторитетом 90-х Анатолієм Вдовиченком «Вдова».Всіма тими у кого взагалі відсутня громадська позиція та їм плювати на думку інших. Цими людьми керує тільки долар.
Що у Тернополі,що стосується життєдіяльності міста «Свобода» відстоює? Нічого!Так само як і партії БПП,Радикали крім інтересів Надала та особистих нічого! Очільник поліції Тернопільщини Олександр Богомол на стороні свободівського свавілля Надалів, Стаюр, Сиротюків, Головків та Хмельницьких Бурликів.  От, як “Жити по новому” від ВО”Свобода”

   

 

Зверніть увагу!

Раптова хвороба підірвала здоров’я “мажорних” ухильників від призову.

Незважаючи на постійну  мобілізацію в Україні, жодна з хвиль не торкнулася чиновників, бізнесменів та їхніх …

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *