Зупинка громадського транспорту на вул. Львівська в м. Тернопіль вартістю 1 млн. грн

Проїжджаючи вулицею Львівська в м. Тернопіль навпроти готелю «Монако», можна побачити дерев’яну церкву Вознесіння Господнього та біля церкви раніше знаходилась залізна зупинка громадського транспорту, яку в 2015 році знесли під приводом встановлення нової зупинки громадського транспорту.
Однак з 2015 року по даний час ніякої зупинки не встановлено і як стало відомо в 2015 році Управлінням житлово-комунального господарства, благоустрою та екології Тернопільської міської ради з ФО-П Мазуриком Віталієм Романовичем (який є братом Мазурика Василя Романовича засновника і директора ТОВ «ТОМ-Івестбуд» найбільший підрядник з встановлення бруківки в м. Тернопіль, та ПМП «Нортон»- підприємство, яке встановлює фонтани в Тернополі) підписали договір на капітальний ремонт – влаштування тротуару та зупинки громадського транспорту по вул. Львівській поблизу церкви Вознесіння Господнього в м. Тернопіль на суму 978667 грн.

Exif_JPEG_420

Вдумайтесь на зупинку громадського транспорту, яка знаходиться біля парку «Загребелля» міська рада виділяє практично 1 млн. грн., це в той час коли на сході України гинуть наші захисники, в державі підвищується рівень безробіття ці кошти можна було б ефективніше витратити на допомогу малозабезпеченим.
Однак це ще не все, договір був підписаний, гроші підряднику перераховані, а зупинка громадського транспорту не встановлена. Підприємцем Мазуриком В.Р. проведено встановлення бруківки, демонтовано стару зупинку та за кошти місцевого бюджету на території церкви побудовано підпірну стінку.
Таким чином кошти місцевого бюджету, який наповнений коштом податків витрачені неефективно (розікрали) у “європейському” місті Тернополі даним питанням мали б займатись правоохоронні органи, від яких, мабуть но назва залишилася “правоохоронні”.

Зверніть увагу!

Тернопільські нардепи підтримали Закон про репресивну мобілізацію

11 квітня Верховна Рада України ухвалила в цілому проект закону про мобілізацію, повідомили народні депутати. …