Нові шедеври від Тернопільського “талановитого”архітектора Василя Бесаги

У Тернополі на вулиці Карпенка, 10 на невеличкому «клаптику» землі, на місці, яке ще донедавна було, виділене для сміттєвих баків, розпочали будівництво однопід’їздного будинку.

Наразі земельну ділянку обгородили й почали підготовку до будівництва.

 

 

Майбутній будинок буде розташовуватися за кілька метрів від тротуару і відповідно від дороги, а також буде практично впритул наближений до сусідньої багатоповерхівки.

У робочому проекті, при цьому, зазначено, що багатоквартирний будинок буде із вбудовано-прибудинковими приміщеннями громадського призначення.

Також у проекті зазначено, що його замовником є ПМП «Людмила», зареєстроване у Кременці, а підрядник робіт – ТОВ «Максрембуд-Т», реєстраційна адреса якого знаходиться у Львові.

 

6/61/248

В.Л.Кібляр

Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки площею 0,0474га під будівництво багатоквартирного житлового будинку з вбудовано-прибудованими приміщеннями громадського призначення за адресою вул. Карпенка,10 ПМП «Людмила»

Розглянувши звернення приватного малого підприємства «Людмила», керуючись ст.12,20,123 Земельного кодексу України, Законом України «Про оренду землі», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

Дати дозвіл приватному малому підприємству «Людмила» (ід. номер ________) на складання проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки (кад.номер 6110100000:13:013:0066) площею 0,0474га під будівництво багатоквартирного житлового будинку з вбудовано-прибудованими приміщеннями громадського призначення за адресою вул. Карпенка,10.

Джерело : galas.te.ua

 

Зверніть увагу!

“Комерсант у мантії” із Тернопільського апеляційного суду – Ваврів

Нагадаємо, що 16 грудня 2023 року о 00 год. 56 хв. у Тернополі патрульна поліція …

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *