Лікарі “жебраки” на Тернопільщині

 

Інтернет-видання «Діло» 24 серпня опублікувало статтю «Люди жаліються на підгаєцьких “лікарів-жебраків”». Матеріал викликав широкий громадський резонанс в Підгаєцькому районі.

На поштову скриньку Інтернет-видання «Діло» почали приходити численні листи подяки На актуальну тему. Проте більше було листів, де люди розповідали, що коїться в Підгаєцькій центральніЙ поліклініці та ПідгаєцькіЙ районній лікарні.

 

 

Усі автори листів просять анонімно висвітлювати їхні історії. Проте всі дають зрозуміти, що порядки в цій структурі встановив головний лікар.

Отже, Кушнір Ігор Богданович – головний лікар Підгаєцької районної лікарні. Більше 10 років працює на цій посаді. До Революції гідності також депутат Підгаєцької районної ради від Партії регіонів.

Проте успішно уникнув люстрації та зберіг під собою крісло головного лікаря. Вивчивши електронну декларацію Ігора Богдановича, виникає чимало запитань.

Пропрацювавши декілька десятків років в лікарні, в 2016 році декларує автомобіль Фольксваген Тігуан 2012 року випуску. Ціна такого автомобіля на ринку в середньому 20 тисяч доларів.

 />

Можна б було вважати, що економія довгими роками дала можливість придбати таку бажану автівку, в 2015 році в сімї Кушніра, довідома дружина також працівник районної лікарні, зявляється нерухомість в Тернополі (гараж в 31,9 м2.). Ціна такого на ринку нерухомості міста від 10 тисяч доларів.

Також варто додати, що Ігор Богданович декларує квартиру на 50 м2 в Тернополі, немаленький будинок на 343,2 м2 в Підгайцях та земельну ділянку площею 913 м2.

Виникає чимало запитань, як вдалося придбати усі ці активи працюючи лише на державні роботі і отримувати трошки більше ста тисяч гривень заробітної плати в рік. Лікарня котра просить в пенсіонерів і студентів “обов’язкових” 10 грн може бути таким успішним місцем роботи?

Дивує і той факт, що особистий водій найнятий для головного лікаря в той час коли канцелярські засоби працівники змушені купляти за свої кошти.

Досліджуючи історію цього закладу, ми дізналися іншу цікаву інформацію. Усі охочі отримати роботу мають заплатити 2 тисячі доларів.

Джерело: dilo.te.ua

Зверніть увагу!

Переправляли чоловіків за кордон: на Чернівеччині затримано поліціантів із Тернополя

За роки жорстокої війни багато хто з тих, хто добровільно вирушив на фронт, були поранені …

1 Коментар

  1. Хто би що не казав але Ігор Богданович зробив дуже багато для лікарні. Він господар і всі це знають. Подивились би люди що робиться по лікарнях, поліклініках, роддомах у інших районах і областях! Але до доброго швидко привикаєш. Пожертви добровільні і хто не хоче здавати то як можна заставити? Народжувала там двох діток. У пологовому чистота і порядок, персонал дуже відповідальний. І в дитячому лежали, те ж саме: чисто, тепло. Я не розумію людей. Де ви знайдете у наш час кращого головного? Розкрадете лікарню і будете їздити до Бережан чи до Тернополя.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *