Дещо про демократію у Тернополі від Сергія Надала, або як вимагали визнати громадські слухання недійсними…

24.09.2017 р. відбулись громадські слухання з приводу заборони функціонування котелень на альтернативних видах палива (торф). За їхніми результатами, 246 людей вирішило на рівні міської ради проголосувати про заборону цього екологічно небезпечного проекту. Проте, вже на останньому засіданні організаційної комісії, котре відбулось у п’ятницю 29 вересня 0 12 год. Петро Савечко вимагав поставити на голосування питання про визнання результатів слухань недійсними, через зауваження до них фірми “Тернопільтепло.”
Дуже обурює те, що підвладне міській раді “Управління ЖКГ” ставить інтереси інвестора (котрий насправді ніякий не інвестор, бо майно згідно “Договору про спільну діяльність” залишається власністю “Тернопільтепло“, хоча гроші ми за нього повертаємо) вище здоров’я і безпеки тернополян, котрі віддають свої гроші за послуги Теплокомуненерго.
Відео ілюструє весь цинізм службовців міської ради, котрі готові зневажити думку громади, лиш би інвестор, котрий навіть не зробив державної екологічної експертизи, залишився задоволеним. “Чудовий інвестор” знехтував здоров’ям тернополян і не встановив фільтри для очищування газів, не провів громадських слухань, без дозволів на викиди спалював торф цілий опалювальний сезон, а на Лесі Українки ще довше. Правоохоронні органи абсолютно бездієві. Поліція  практично плює не тільки на свою роботу, але й на людей.. якщо мова іде про бізнес мера. Як можна так зневажати людей ?

 Голова ініціативної групи Юлія Мамчак.

Зверніть увагу!

Влада прагне змусити українців чимшвидше повернутися до України

Консульства не обслуговують чоловіків призовного віку. Чи законно це? Пізно увечері 22 квітня українські ЗМІ …

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *