Тернополяни можуть похвалитися у стабільності.Стабільно їх ошукують за схемами екс-податківця

 

На своїй сторінці у facebook  журналіст Тетяна Колесник написала:

Скрізь одна «зрада».
Суд кілька тижнів тому задовольнив клопотання прокурора Тернопільської місцевої прокуратури про тимчасовий доступ до речей та документів. Про що йдеться? Пригадуєте, як у серпні з Управління ЖКГ міськради вивезли кілька кульків з документами? Мовляв, є підозра, що фірма-підрядник роками «нагріває» нас на бруківці, яку ми так всі любимо. Ну от! З того часу прокурори не сиділи, а навіть щось робили. Зокрема попросили у фіскалів, щоб ті надали їм «цифри-накладні» (перелік можете знати в реєстрі). Фіскали, мабуть, маючи певні симпатії до мера-екс-податківця Сергія Надала, послали прокуратуру в…суд. Проте Феміда, зваживши всі «за» і «проти», дозволила доступ до паперів.
Коротше, рух поки є. Як далі піде – невідомо. Власне, пишу про це, щоб у прокуратурі не розслаблялися і не продалися та продовжували в тому ж дусі. 
Повертаючись до кримінального провадження, то в ЗМІ писали, що серед переліку об’єктів, на яких завищив ціну робіт підрядник, входить реконструкція площі біля Бандери. Та уважно прочитайте ухвалу суду. Цитую:
«Упродовж 2015-2017 рр. ТОВ «ТОМ-ІнвестБуд» освоєно 100 млн. грн. коштів бюджету Тернопільської міської ради, таким чином за орієнтованими підрахунками збитки для міського бюджету становили не менше 20 млн. грн.»
20 млн. грн., панове! І це тільки приблизно. І за два роки. Щось мені дурно від такої математики.  Сподіваємося, що прокуратура гнутиме справедливу лінію.
P.S. Ще один момент. За кілька тижні після того, як правоохоронці вилучили документи, в Управлінні ЖКГ, за неймовірним збігом, знайшли 2,5 млн. грн. економії в ремонті біля Бандери. Уявляєте? Я б ще зрозуміла, що кошторис «розійшовся» в плюс-мінус 100 тис. грн. Та не в два ж мільйони. Та це таке. Гроші ж зекономили! В ЖКГ, звісно, переконують, що кримінальне провадження до цього стосунку не має. Та я передбачаю, що згодом чиновники  у звичному для них репертуарі ТМР озвучать, що несподівано знайшли «лишні» гроші й на інших об’єктах. Навіть на тих, що ремонтували два роки тому. В сумі у нас має вийти економії понад 20 млн. грн. 

Зверніть увагу!

Раптова хвороба підірвала здоров’я “мажорних” ухильників від призову.

Незважаючи на постійну  мобілізацію в Україні, жодна з хвиль не торкнулася чиновників, бізнесменів та їхніх …

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *