Що думає про тернополян екс-податківець?Це дійсно вражає

Чому дурні ?Бо бідні! Чому бідні ?Бо дурні! Це гасло найбільше підходить для тернополян,які на виборах знов і знов віддають свій голос за тих хто робить їх дурниками заради власних  інтересів.

Сьогодні мер Тернополя Сергій Надал в черговий раз показав,що більшість депутатів є його ручними прихвоснями(списки згодом).Громадські слухання, які відбулися 24.09.2017р.,щодо заборони котелень де паливом є торф пан Надал назвав нелегітимними та цирком, а тих людей,що прийшли та організували громадські слухання клоунами. Сергій Надал чітко дав визначення тій частині громади, яка хоч якось намагається відстояти інтереси всіх мешканців міста, що це проплачені активісти, які навмисно створюють перешкоди в його роботі на “благо” громади. Екс-податківець вважає, що у Тернополі понад 200 тис.мешканців і всі згідні із його політикою дерибану землі та міського бюджету, а решта це купка невдоволених та проплачених “агентів Кремля”, які дестабілізують роботу міської ради. Можна зазначити, що Тернополяни мають розумного, підступного, цинічного стратега мера ,який маніпулює тернополянами та депутатами(депутатами у яких жага до власного збагачення бере верх над здоровим глуздом).

P.S.Сергій Надал досить вправно використовує знання законодавства коли це торкається його особистих бізнесових інтересів.

Зверніть увагу!

Влада прагне змусити українців чимшвидше повернутися до України

Консульства не обслуговують чоловіків призовного віку. Чи законно це? Пізно увечері 22 квітня українські ЗМІ …

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *