Тернополяни заслуговують на те що мають?

 

У зв’язку з останніми подіями та масовим обуренням мешканців м.Тернополя діями міської ради у прийнятті рішень по забудовах зелених зон без громадського обговорення, та без урахування думки громади,опираючись на Статут Територіальної громади м.Тернополя було надано відповідні запити в міську раду. Публікуємо скорочену хронологію без вступу:

Вих. №110 від 12.06.2017р.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            Міському голові
                                                                                                                                                                                Надалу С.В.
                                                                                           ЗВЕРНЕННЯ
Просимо Вас пане Сергій Надал надати роз’яснення чому Ви  як міський голова м.Тернополя нагло ігноруєте виконання та дотримання даних статей та пунктів Статуту територіальної громади  міста Тернополя.

Із відповіді  виявляється, що міська  рада  діє “згідно” із Конституцією України та Статутом територіальної громади міста Тернополя і прислуховується до думки громади . Було подано наступне звернення:

Вих. №120від 01.07.2017                                                                  

                                                                            Звернення

                                                                            (повторно)

  Шановний Сергію Віталійович! Ваше відомство не надало нам відповідь на наше звернення за №110 від 12.06.2017р. Ваша відповідь на наш запит за №2158/0570 від 20.06.2017 р. містить перелік вимог чинного законодавства та Конституції України, відповідно до яких Ви  як міський голова та Тернопільська міська рада має здійснювати своє правління та функціонування. Дайте роз‘яснення, чому Ви  як міський голова м.Тернополя, нагло та цинічно ігноруєте статті Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та передбачене право Статутом територіальної громади міста Тернополя на участь у вирішенні питань місцевого значення. Ви повністю ігноруєте проведення громадських слухань та не враховуєте думку громади, щодо скандальних будівництв у місці Тернополі, а також лобіюєте запуск котелень де сировиною є торф.

Якщо Вам нічого про це не відомо, ми Вам особисто покажемо всі Ваші забудови, які спричиняють дискомфорт громаді та спохаблюють місто. Також організуємо Вам зустріч із мешканцями будинків прилеглих територій, де проводяться (плануються) будівельні роботи, щоб Ви особисто роз’яснили людям чиїми інтересами Ви керуєтесь у прийнятті того чи іншого рішення

                                         

Була отримана  абсурдна, цинічна та брехлива відповідь, що міська рада була  ініціатором   громадських  слухань . На яку було подано наступне звернення:

 

Вих. №175від 13.08.2017                                                                 

                                                                                   Звернення                   

       Шановний Сергію Віталійовичу! Ваше відомство за підписом пана Дідича надало нам абсурдну відповідь на наше звернення за №120 від 03.07.2017р.  Відповідь за підписом Вашого заступника № 1603/06 від 04.08.2017 р. є нікчемною. За всю Вашу каденцію Вашого царювання Ваша величність не провела ні одного громадського слухання та не брала до уваги думку громади. Яскравим прикладом цього є прийняття Генплану (узаконення знищення десятків гектарів парків), залишення на посадах таких одіозних фігур як пан Стемковський та Василь Бесага, Одіозного свого заступника побратима Володимира Камінського Ви спромоглися звільнити тому, що так склалися обставини. Ваша відповідь – це відповідь людини, яка перетворила місцеві органи самоврядування у свою власну приватну структуру.
Хочемо Вам нагадати те, що 21.07.2017р у Книзі місцевих ініціатив була зареєстрована ініціативна група з підготовки та проведення громадських слухань. Це аж ніяк не Ваша заслуга як мера Тернополя. Це громадські активісти попри та всупереч Вашій волі та купки ваших ручних депутатів все ж таки добилися реєстрації ініціативної групи.
03.08.2017 за № 188 була створена робоча група щодо котелень, де паливом є торф за участю як Ви пишете громадських представників. Шановний пане Надал, хто зі списку даної групи є громадським представником? Одіозний ваш заступник Стемковський? Савечко П.М із ЖКГ? Богдан Бутковський – «свободовець», який формує молодих тітушок для Ваших потреб? Гірняк В.М? Грубенюк В.М із «Тернопількомуненерго»? Святослав Півторак, на якого відкрито кримінальне провадження по ст. 172-7 п.2? «Свободівка» пані Гевко Г.О, на яку відкрито кримінальне провадження по ст..172-7 п.2? Пані Шараськіна Вікторія? Гринда Володимир? Білан Тарас? Воєводкін О.В?

У зв’язку із можливою небезпекою для здоров’я мешканців м.Тернополя, яку несуть котельні, де альтернативним паливом є торф та одним з інвесторів таких котелень був Богдан Вербовий (рідний брат Вашої жінки у дівоцтві Вербова), опираючись на вище сказане, хочемо отримати аргументовану відповідь, навіщо Ви створюєте робочу групу із підконтрольних Вами людей? Звертаємо Вашу увагу на те, що саме такий склад членів робочої групи обов’язково призведе до  прийняття  рішення на користь третіх осіб, тобто Вашу та інших зацікавлених   у котельнях, де паливом є торф, ваших бізнес партнерів..

Так, як звернення особисто до Вас як до мера  то просимо особисто підписувати відповіді-шедеври, створені Вашими заступниками .

Відповіді від   Сергія Надала, так і не була отримана. Допоки одні радіють  неякісній бруківці (за ціною граніту), інші виборюють своє право бути почутим та не допустити безкарного свавілля мерії.

P.S. 24.10.2017 на  сесії Тернопільської міської ради Сергій Надал  називає громадські слухання про заборону котелень на торфі цирком,а тих хто їх організував проплаченими клоунами .

 

Зверніть увагу!

“Комерсант у мантії” із Тернопільського апеляційного суду – Ваврів

Нагадаємо, що 16 грудня 2023 року о 00 год. 56 хв. у Тернополі патрульна поліція …

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *