Крадуть стабільно!Крадуть багато!Крадуть гуртом!Крадуть безкарно!..Тернопільська міська рада

 

За інформацією  інтернет видання politerno;

Прокуратура розслідує викрадення 28 мільйонів гривень у громади Тернополя на незаконних закупівлях торфу!

Чи спроможна Тернопільська місцева прокуратура за заявою народного депутата України Купрія В.М, яка розпочала досудове розслідування в кримінальному провадженні щодо проведення незаконних тендерів комунальним підприємством теплових мереж «Тернопільміськтеплокомуненерго» знайти ознаки злочину в діях таких собі місцевих “крадунів” тернополяни дізнаються згодом.

Нагадаємо, що під час офіційного візиту нардепа до міста Тернопіль, громада повідомила йому(примітка: мабуть,  Віталій Купрій мав на увазі ту частину громади, яку Сергій Надал називає клоунами та проплаченими агентами Кремля) про це підприємство, яке має в себе на балансі котельні, які використовуються для опалення міста. На семи з цих котелень, починаючи з осені 2016 року, розпочаті роботи по переобладнанню для використання альтернативних видів палива, а саме торфу, з добудовою виробничого приміщення.

Віталій Купрій зазначив, що ці котельні становлять підвищену екологічну небезпеку. Адже роботи по їх реконструкції проводяться з грубим порушенням норм екологічного та містобудівного законодавства. При цьому, містять ознаки корупційних правопорушень, оскільки для організації та здійснення робіт були проведені незаконні тендери, які завдали тяжкої шкоди державі, а закупівля палива здійснюється за ціною, що вдвічі перевищує ринкові ціни.

Згідно з наявними накладними «Тернопільміськтеплокомуненерго» закуповувало торф за ціною 2100 гривень за тонну з ПДВ. Хоча Державний концерн «Укрторф» і Державне підприємство «Волиньторф» (Волинської області) пропонує ціну 768 гривень за тонну.

Таким чином, загалом за торф було сплачено: 21 549,9 тонни * 2100 грн. = 45 254 790 гривень. Це свідчить про те, що тернопільська влада вкрала в громади приблизно 28 мільйонів гривень!

 Віталій Купрій покладає велику надію, що розслідування буде проведено всебічно й неупереджено, а вкрадені мільйони будуть повернуті громаді Тернополя!

P.S. При тій круговій поруці, при дружбі мера із Гройсманом, з огляду на справи,які “злила”прокуратура, а це свого часу нашумівша справа одіозного хабарника свободівця Володимира Камінського, з огляду на те,що ні одне кримінальне провадження проти депутатів та чиновників міської ради не доведено до логічного справедливого завершення викликає великі сумніви, що Тернопільська прокуратура поверне громаді 28 мільйонів. А якщо і поверне то екс-податківець Надал знайде як їх “освоїти”

 

 

 

 

Зверніть увагу!

Влада прагне змусити українців чимшвидше повернутися до України

Консульства не обслуговують чоловіків призовного віку. Чи законно це? Пізно увечері 22 квітня українські ЗМІ …

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *