Скільки ще тернополяни будуть терпіти хитрого злодія Надала і його команду?

на своїй сторінці у facebook журналіст Тетяна Колеснік написала:

Так от. Виконавчий комітет, той, де головує Сергій Надал, погодив укладання КП «Тернопільбудінвестзамовнику» НОВОЇ інвестугоди щодо землі в парку Національного відродження.

Так, так, панове. Угоди, яку депутати на минулій сесії скасували разом з містобудівними умовами та обмеженнями. І знаєте як виконком пояснив свої дії? Каже, що так виконує (!) рішення сесії.

Брр. Може я вже недобачаю, і між рядками рішення, дрібним шрифтом стоїть з плакатами Андрій Шкула і каже: «Виконком, насправді, ми хочемо нову угоду! І ще одну! Просто ми, депутати, як жінка, голосуємо за одне, а воліємо іншого».

Якщо без іронії, то це біда. Думаю, активісти, які чергували в парку (а деякі й досі чергують) трішки розслабилися після сесії. Виявилося, що зарано. Та й я не сподівалася, що западло підкрадеться так швидко.

Щоб ви розуміли, угоду укладуть між КП «Тернопільбудінвестзамовником», Володимиром Поточняком та ГО «Фундація зірок світового футболу «Діти+», яку очолює Ярослав Несторович. Тобто ті ж, уже знайомі нам люди (деталі читайте в свіжому випуску «Номер один»).

Якби я була поважаючим себе депутатом, то б на наступній сесії ініціювала відкликання членів виконкому за такі «манси». Та в казки, зважаючи на реалії, віриться важко. Хоча наших народних обранців, яких виставили ідіотами, все ж з цього приводу почитаю залюбки. 
Andriy ShkulaВолодимир МіськоНазарій Редьква, Андрій Грицишин, Святослав ПівторакAndriy ArtymovychВолодимир БліхарПетро ЛандякСвятослав Півторак

 

Зверніть увагу!

Скандально відомого активіста на Тернопільщині побили на приватній території кінної ферми

Скандально відомого активіста Романа Довбенка побили на приватній території кінної ферми в селі Переволока Чортківського …

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *