Тернопільська поліція захищає інтереси Надала та його партії, а не людей!

Знову сесія і знову цирк! Міський голова Сергій Надал, замість того, щоб повідомити тернополян про сесію як вказано в законі, за 10 днів до сесії, мер повідомив підвечір. Все було продумано так, що люди просто не встигали подати прохання про виступ на сесії та висловити своє невдоволення діями влади… Але, то тільки верхівка Надаловської схеми.

Буквально за кілька днів до сесії відбулася заміна вхідних дверей в міській раді. За кошти громади було встановлено недешеві металеві двері із ґратами. Таким чином екс-податківець Надал вирішив зробити надійний захист міської ради за кошти громади від самоїж громади.
Сесія розпочалася як завжди із блокування вхідних дверей партією «Свобода», щоб унеможливити захід людей до сесійної зали. Блокувальники використовують   «свободівську» антигромадську програму, яка ефективно працює на їх власне благо. Дивною була поведінка начальника міської поліції Сергія Гаврилюка. Пан Гаврилюк метушився між двометровими дебелими охоронцями із «Роял-контракт»(примітка: «Роял-контракт»в народі «Авангард», яким керує одіозний хабарник і товариш Надала Володимир Камінський), і просив останніх, щоб вони пропустили людей, але молодики поліціянта ігнорували. Постає логічне запитання за які такі заслуги пан Гаврилюк обіймає таку посаду, і в яких цілях її використовує???

 В діях  поліції чітко прослідковується неприховане підігравання Сергію Надалу та партії “Свобода”.

На, що надіються тернополяни невідомо? Їх як не чули, так і не почують, а от відгамселити  свободівські тітушки можуть, а поліція ще відкриє кримінальне провадження проти людей за напад на тітушок.
Сьогодні під стіни міської ради прийшли обурені діями мера та його кишенькових депутатів тернополяни, щоб висловити протести проти проблемних забудов в різних куточках Тернополя. А також прийшли батьки із дітками, які вимагали скасувати рішення міськради, яким їх зобов’язали щомісячно платити за дитсадок 1200 грн додатково, якщо відсутня Тернопільська прописка. Саме тому, жителі Тернополя без реєстрації та мешканці навколишніх сіл прийшли на сесію сказати своє слово.
Якщо до самої міської ради люди з криками якось прорвались, то за пропускну систему пустили далеко не всіх, мотивуючи, що для жінок місця вже не має.. Для різних коренастих молодиків та поліціянтів місце знайшлося, а для жінок-матерів – ні.

Одним словом як кажуть люди:”Тернополем рулить Свобода”.Но рулить явно не на користь людям!

Зверніть увагу!

Раптова хвороба підірвала здоров’я “мажорних” ухильників від призову.

Незважаючи на постійну  мобілізацію в Україні, жодна з хвиль не торкнулася чиновників, бізнесменів та їхніх …

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *