Ремонт на дамбі Тернопільського ставу…Бруківочне “благо” за кошти тернополян

8 грудня 2017 року Управління житлово-комунального господарства благоустрою та екології Тернопільської міської ради в особі начальника Соколовського Олега Івановича (як замовник) підрядник ТОВ «Техно Буд Центр» в особі директора Чернецького О.Ю. і відділ технічного нагляду Тернопільської міської ради в особі начальника Вітика О.Я. уклало два договори на реконструкцію тротуарів біля дамби Тернопільського ставу, а саме зі сторони парку «Топільче» на суму 299345,94 грн., та зі сторони Ставу на суму 301654 грн. Термін виконання договору до 31 грудня 2017 року.
         Після підписання договору з двох сторін дамби були встановлені бордюри та в кінці грудня 2017 року почалось встановлення бруківки зі сторони парку «Топільче», які на даний час продовжуються, однак 26 грудня 2017 року Управління житлово-комунального господарства благоустрою та екології Тернопільської міської ради та ТОВ «Техно Буд Центр» і Відділ технічного нагляду Тернопільської міської ради вже підписали акти виконаних робіт по двох договорам  на реконструкцію тротуарів біля дамби Тернопільського ставу та 28 грудня 2017 року казначейство перерахувало ТОВ «Техно Буд Центр» грошові кошти 294281 грн. та 292087 грн., за нібито виконанні роботи.
          Станом на 29 грудня 2017 року роботи на тротуарах дамби не завершені, фактично бруківку почали класти тільки зі сторони парку «Топільче», а зі сторони ставу тільки встановлені бордюри.
           В діях працівників Управління житлово-комунального господарства благоустрою та екології Тернопільської міської ради, ТОВ «Техно Буд Центр», відділу технічного нагляду Тернопільської міської ради наявні ознаки злочину передбачені статтями Кримінального кодексу України, а саме: 366 «Підробка», 191 «Привласнення».

 P.S. Після майданівських подій, відколи мером Тернополя став свободівець – податківець у діях тернопільської міської ради прослідковується систематичне та стійке порушення закону, на яке тернопільська поліція вперто не реагує.  Тернополяни  уже неодноразоао  змогли  переконалися,що поліція тісно пов’язана із різними схемами Сергія Надала(ні одне кримінальне провадження де фігурантами є особи пов’язані із міською радою не доведено до логічного закінчення і не винесено ні одного справедливого вироку)Висновки робіть самі!

 

 

 

Зверніть увагу!

Переправляли чоловіків за кордон: на Чернівеччині затримано поліціантів із Тернополя

За роки жорстокої війни багато хто з тих, хто добровільно вирушив на фронт, були поранені …

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *