Майже ще два гектари парку «Топільче» знищать під спортивно-сімейний комплекс відпочинку

Майже два гектари парку «Топільче» дають під спортивно-сімейний комплекс відпочинку На облаштування спортивно-сімейного відпочинкового комплексу у парку «Топільче» уже знайшовся інвестор.
 
Це фірма з статутним капіталом у 100 грн, так стверджує Держреєстр юросіб та фізосіб-підприємців. Результати конкурсу з пошуку затвердили під час засідання виконкому у середу, 17 травня. Майже два гектари парку «Топільче» дають під спортивно-сімейний комплекс відпочинку 18 травня 2017 р. Відповідний проект виніс на розгляд членів виконкому начальник управління стратегічного розвитку міста Юрій Дейнека.
 
– Прохання затвердити результати конкурсу про вибори інвестора на основі протоколу від 5 травня №29, – доповів він. – Згідно з рішенням комісії з вибору інвестора переможцем було визначено ПП «ВІОКС-2011» на облаштування спортивно-сімейного відпочинкового комплексу на території парку «Топільче». Комплекс буде складатись з 12 тенісних кортів: чотирьох закритих, восьми відкритих. Більше сказати про цей намір, як пояснив нам пан Дейнека, наразі не можна. Адже поки що інвестиційної угоди ще нема. А йдеться тільки про затвердження результатів конкурсу. Коли ж був оголошений конкурс, відповідь дає сайт міськради. Відповідно до його даних, потенційних інвесторів почали шукати офіційно 1 лютого 2017. Під проект інвестору дадуть земельну ділянку, площею 1,8685 га.
 
Що ж до озвученого на виконкомі переможця, то, відповідно до даних youcontrol.com.ua, даних Державного реєбь79шстру юридичних осіб та фізичних осіб підприємців, таке засноване у 2011 році, розташоване у Тернополі на вул. Микулинецькій. Основний вид діяльності – лісопильне та стругальне виробництво. Статутний капітал – 100 грн. Керівник і засновник Григорків Оксана Тарасівна. У засновниках підприємства пані Григорків значиться із адресою – село Горошова Борщівського району, а в кінцевих вигодоотримувачах із адресою – село Байківці Тернопільського району. Окрім того, пошукова система на запит «Григорків Оксана Тарасівна» підтягує і декларацію замісника директора з охорони і захисту лісу ДП «Олевське лісове господарство» (Житомирська область) Антонійчука Валентина. У декларації зазначено, що його дружиною є Григорків Оксана Тарасівна. Зважаючи на адресу бенефіціара ПП «ВІОКС-2011» та дані з Держреєстру речових прав на нерухоме майно, це одна і та ж сама людина. Жінка – не бідна. Приміром, у той час як чоловік декларує (дивимось суто пункт “Об’єкти нерухомості” – прим. ред.) земельну ділянку, площею 2500 кв м у Горошові Борщівського району та офіс в Києві, площею 111.3 кв м, вона декларує житловий будинок в Байківцях Тернопільського району, площею 494,2 кв м, та п’ять земельних ділянок, площами 817,768, 535, 1500, 1466 кв м у Байківцях. А також – ділянку площею 4400 кв м у с. Підгородне Тернопільського району.
 
 джерело te.20minut.ua

Зверніть увагу!

Скандально відомого активіста на Тернопільщині побили на приватній території кінної ферми

Скандально відомого активіста Романа Довбенка побили на приватній території кінної ферми в селі Переволока Чортківського …

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *