Торф’яні котельні отримали ліцензію в Тернопільській ОДА

На своїй сторінці у facebook тернополянин, громадський активіст Ігор Василів написав:

Через те, що торф’яні котельні отримали ліцензію в Тернопільській ОДА, і невдовзі ми всі відчуємо чергове покращення в нашому рідному місті, то трохи хронології подій, Вам, у стрічку…

З січня 2017 року, громадськість Тернополя, дізналась про будівництво торф’яних котелень в місті.

В березні, про це нон хау від Тернопільської влади, дізналась вся країна, дякуючи журналістам ЦРУ і Макс Прокопенко, тоді рупори нашої мерії назвали їх кілерами Садового.

В липні, ми закликаємо тернополян прийти на акцію під міську раду ,, Не дамо Тернопіль перетворити на новий Чорнобиль .На жаль влада нас не чує і приймає якесь недолуге рішення про бла-бла-бла.

Ми ініціюємо і проводимо, перші в історії, відкриті громадські слухання та автоматично стаємо зі слів влади посібниками Фірташа і Медведчука. На цих слуханнях тернополяни голосують за заборону торф’яних котелень…

У вересні цього ж року, громадські організації міста, вимагають прийняття на 19 сесії міської ради прийняти Громадський проект рішення про заборону торф’яних котелень, на основі громадських слухань.
18-ЗА, рішення не прийнято….. Прийнято альтернативне рішення міського голови, в якому вказано, що забороняється експлуатація котелень без відповідних документів!!!! (Ніби до цього можна було працювати без документів).
Нас запевняють.Торфу в Тернополі -НЕ БУДЕ !!! Харош майданіть-ідітє работать!!!

Ми проводимо низку акцій прямої дії,
приїжджаємо на роботу і в приймальні народних обранців і голів фракцій міської ради, з метою достукатись до здорового глузду і з запитаннями, чи розуміють вони, що по суті нічого не заборонили? Чи розуміють цю проблему? Чи признають рішення людей прийняте на громадських слуханнях? І взагалі як обранці вважають це були слухання чи збори, бо так сказав Надал?

Відповідь була одна(з тими хто поспілкувався)- котелень на торфі НЕ БУДЕ !!!
Досить піаритись, розходьтесь. А фракція БПП, взагалі розцінила це як тиск і навіть гамностатті в ЗМІ замовила, про агентів Фірташа і проплачених активістів. А в додачу навіть офіційну заяву зробили))).

Юля Мамчак продовжує боротьбу в всіх можливих інстанціях і судах різних рівнів. (Дякую за це, Юля.) Стає самими головним агентом кремля і посібником Медведчука… мама трьох дітей -агент кремля… бо не хоче щоб ми дихали торфом, бо живе в 20 метрах від тієї ,,цілющої котельні…

І на кінець, 12 січня 2018 року пан замісник голови ОДА Крисак, поки Степан Барна в Єгипті (не на Мальдівах, як його шеф), своїм підписом надає ліцензію торф’яним котельням… (Той самий відповідний папірець)

От так, дорогі тернополяни. Як тільки почуєте запах торфу, не забудьте закинути ногу на ногу на дивані й на наступних виборах проголосувати за тих самих людей…. тепер не тільки за бруківку, а ще й за торф…

P.S. Організовані та проведені громадськими активістами  в Тернополі перші та свого роду єдині  за час правління різних місцевих царьків  громадські слухання, були визнані міським головою свободівцем Сергієм Надалом та його задницелизами- депутатами  нелегітимними та збіговиськом клоунів.

 

 

 

Зверніть увагу!

Раптова хвороба підірвала здоров’я “мажорних” ухильників від призову.

Незважаючи на постійну  мобілізацію в Україні, жодна з хвиль не торкнулася чиновників, бізнесменів та їхніх …

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *