Заступник міського голови Володимир Дідич допомагає Заставному захоплювати дорогу та тротуар для бізнесу у центрі Тернополя

Володимир Дідич був заступником Романа Заставного у 2006–2010 роках. Він курував «жирний» напрям — будівництва, архітектури та земельних відносин. Фігурував у списках «Фронту змін» на виборах-2010. Потім пішов у ріелторський бізнес, а повернувся на держслужбу у 2012-му. Тоді Міністерство юстиції створило реєстраційну службу, і Дідич очолив міський підрозділ.
Довший час нинішній заступник міського голови Сергія Надала виконував обов’язки арбітражного керівника. Зокрема — у горезвісній справі «Будівельника». Дідичу закидали «розрулювання» «оборудок» Заставного. Щоправда, далі звинувачень справа не пішла …
Зараз же представником у міській раді (колишнього мера Тернополя) Дідич Володимир Євгенович став заступником міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради. Проте продовжує лобіювати бізнес-питання свого колишнього-теперешнього “хазяїна”.
Для багатьох Тернополян не є новиною, що у місті існує поняття сезонної торгівлі, мається на увазі, що у теплу пору року підприємцям та власникам закладів харчування надають можливість розташування літньої тераси. Про те не всі підприємці мають таку можливість, а от родинні заклади сім’ї Заставних правила не писані, оскільки голова сумнівної комісії  є сам пан Дідич. Закінчивши сезонну торгівлю усі тернопільські підприємці демонтували літні майданчики.
Винятком став тільки бізнес сім’ї соратника «народного»депутата Романа Заставного,це зокрема стосується розташованого на проїжджій частині дороги  із явними поруушеннями тимчасового “народного”генделя,який став уже постійним.

Володимир своєю відповіддю дав зрозуміти,що їм начхати на різні правила ,що суперечать їх бізнес інтересам:

Мало того, що не привели у відповідність розміщення “народного”генделика родини Заставних, великі “громадські” діячі ” Василь Бесага та Володимир Дідич надають дозвіл Роману встановити на пішохідній доріжці такий собі сезонний об’єкт торгівлі.

 

 

 

 

 

Зверніть увагу!

Раптова хвороба підірвала здоров’я “мажорних” ухильників від призову.

Незважаючи на постійну  мобілізацію в Україні, жодна з хвиль не торкнулася чиновників, бізнесменів та їхніх …

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *