«Багатоепізодність спеціально створюють, щоб тиснути на суд» – адвокат Іваненка

В Тернополі все більшого скандалу набирає історія з затриманням громадського діяча Іваненка Михайла. Прослуховуючи виступи в судовому залі Олександра Яворівського розуміємо, що в справі відбуваються дивні речі. Останні є адвокатом Михайла Іваненка в кримінальній справі про вимагання коштів, у які підозрюють громадського діяча.

«На сьогодні нема жодних доказів, що мій підзахисний Іваненко М.М. вчиняв насильницькі дії відносно потерпілого та членів його сім’ї.» – розказує адвокат Яворівський.

Адвокат також зазначає, що в справу спеціально вносять відібрані показання людей, які не проходять по справі, щоб створити багатоепізодність злочинної діяльності Іваненка. Це робиться спеціально, щоб тиснути на суд.

Стороною захисту усі ці факти були наведені слідчому судді Дуді О. О., котрий 23 березня розглядав клопотання слідчих прокурорів про продовження строку утримування під вартою Іваненка М.М.

«Я стурбований за здоров’я мого підзахисного. Ми подавали клопотання на проходження медичного обстеження. На це клопотання не було жодної реакції слідчим прокурором Карпцем та слідчим суддею Дудою. Це вже нагадує дитячий садок. Будь яке наше клопотання відхиляють. Відбувається суд чи судилище. За свою адвокатську практику багато приходилось бачити, але щоб так. Без  права на захист судили… » – адвокат Яворівський.

Рекомендуємо подивитись відео з судового засідання 23 березня на котрому слідчий суддя Дуда О.О. задовольнив клопотання слідчого ОВС прокуратури Тернопільської області Карпець В.П. про продовження строку тримання під вартою підозрюваного Іваненка М. М.

Зверніть увагу!

Переправляли чоловіків за кордон: на Чернівеччині затримано поліціантів із Тернополя

За роки жорстокої війни багато хто з тих, хто добровільно вирушив на фронт, були поранені …

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *