За що мстять тернопільські прокурори Іваненку?

23 березня слідчий суддя Тернопільського міськрайонного суду Дуда О. О. задовольнив клопотання слідчого в ОВС слідчого відділу прокуратури області утримувати підозрюваного Іваненка М. М. під вартою. Іваненка затримали в січні 2018 року за підозрою у скоєнні злочину за ч.2 ст.189 КК України.

З 30 січня по сьогодні справою затриманого громадського діяча займається дванадцять слідчих прокурорів. Складається враження, що в Тернополі зловили корупціонера століття. Про те, 23 березня в судовому залі працівники прокуратури показали плоди своєї роботи. Ухвала суду була прийнята лише на припущеннях працівника прокуратури. (мова йде про задоволення слідчим суддею Дудою О. О. клопотання зі сторони прокурорів, продовжити термін тримання під вартою підозрюваного Іваненка М. М.)

Чому на справді така прискіплива увага працівників прокуратури до справи Іваненка Михайла.
що на справді дозволяє так зухвало діяти рядовим працівникам прокуратури в даній історії. Без наказано порушувати закон, суд зобов’язав перевірити законність арешту громадянина Іваненка, але це рішення до сьогодні не виконується. Можливо знають, що їх «прикриють» за це?!

Хто може бути зацікавлений в арешті Голови громадської організації «Громадський спротив корупції ».
Складається враження, що дану справу хтось добре режисерував та активно її контролює. Щоб зрозуміти хто може бути зацікавлений в цьому, варто переглянути діяльність громадської організації.
ГО «Громадський спротив корупції» активно досліджував життя працівників прокуратури в область. В ЗМІ за 2016-2017 рік з’являлись розслідування про заможне життя прокурорів області та міста Тернопіль. В поле зору попали також їхні родинні зв’язки з іншими топ-посадовцями міста.

Наводимо деякі приклади таких розслідувань:
Ворон ворону око не виклює!…обласний прокурор “проведе” таємну перевірку свого заступника
Що приховує заступник прокурора Тернопільської області Мукан Ігор Ярославович.Які прокурори така і “законність”
Житлово-комунальні «клани» м. Тернопіль. Сім’я Лемег
Публікації на сайтах можливо і не несуть серйозної загрози для працівників прокуратури, але звернення в Генеральну прокуратуру та НАБУ, точно не сподобались захисникам закону.
До прикладу одне зі звернень до Генеральної прокуратури України, в якому організація просить ретельно перевірити подані відомості в декларації заступника прокурора Тернопільської області Мукана І. Я.

Генеральна прокуратура України доручила здійснити перевірку обласному прокурору В’ячеславу Перчу. На скільки останній міг провести «чесну» перевірку залишається тільки роздумувати. Сам очільник обласної прокуратури вказував не точні дані в декларації, що є злочином. Для ознайомлення читайте статтю «Прокурор Тернопільщини купив Range Rover вшестеро дешевше ринкової ціни»

Чи могла активна увага громадської організації налякати «високих чинів» з обласної прокуратури, питання відкрите. Але досліджуючи їх декларації, живуть далеко не бідно, працюючи лише на держаних посадах.
Активісти повідомили, котрі були в приміщенні суду 23 березня, що бачили особу схожу на Мукана Ігора Ярославовича. Якщо це був справді він, то по яких справах був в той день, коли слідчий суддя розглядав клопотання слідчих прокурорів продовжити час тримання під вартою Іваненку.
На ці запитання нема відповідей..
Як і нема відповідей на питання чому так довго без підстав утримують під вартою Іваненка М. М.

Дружина Михайла передала активістам усі запити і відповіді на них, які робила громадська організація «Громадський спротив корупції», щоб дослідити кому перейшов дорогу громадський діяч, волонтер Михайло Іваненко в Тернополі.

Далі буде …

Зверніть увагу!

Раптова хвороба підірвала здоров’я “мажорних” ухильників від призову.

Незважаючи на постійну  мобілізацію в Україні, жодна з хвиль не торкнулася чиновників, бізнесменів та їхніх …

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *