Чим займається у Тернополі кум Володимира Камінського Василь Джиджора?

Чим займається у м.Тернополі кум Володимира Камінського Василь Джиджора Основним завданням Департаменту є:

  • Формування та забезпечення реалізації заходів з питань внутрішньої і власної безпеки в Національній поліції.
  • Захист посадових осіб Національної поліції України та членів їх сімей від протиправних посягань, які пов’язані зі здійсненням повноважень та основних завдань поліції, а також від перешкоджання у виконанні ними службових обов’язків.
  • Виявлення, попередження та припинення правопорушень і корупційних діянь, що готуються або вчинені працівниками Національної поліції.
  • Запобігання проникненню на службу в Національну поліцію осіб, які мають злочинні або корисливі наміри.

У реальному житті ДВБ під керівництвом одіозного Василя Джидджори (примітка: Джиджора приходиться кумом знаменитого Тернопільського хабарника Володимира Камінського) займається іншими речами. Василь Джинджора взяв на себе повноваження карного розшуку. За сприянням головного прокурора області В’ячеслава Перча ДВБ веде боротьбу зі злочинністю не у середині самої структури МВС, а посеред цивільного населення. У самій поліції в Тернопільській області все гаразд? В інтернет-просторі дана структура інколи робить гучні заяви що ними викрито то одну банду то іншу. Все б нічого, якби за керівниками та особовим складом Департаменту безпеки внутрішньої поліції в Тернопільській області не тягнувся шлейф їхніх діянь ще за часів роботи в УБОЗ (Управління по боротьбі з організованою злочинністю).

Робота перевертнів у погонах із Департаменту внутрішньої безпеки поліції схожа на банальний брехливий піар. Ця служба, яка має відстежувати правопорушення серед працівників поліції, поділила цивільне населення у Тернопільській області на злочинні групи та разом з обласною прокуратурою проводить зачистки «злочинних угрупувань». Можливо, така не зовсім зрозуміла діяльність працівників із ДВБ пов’язана із тим, що Національна поліція вирішила створити новий департамент із боротьби з організованою злочинністю і “вовки в овечих шкурах” мають намір повернутися у таку рідну їм структуру УБОЗу для продовження своїх діянь?

Вже навіть не дивує те, що хтось з оточення Арсена Авакова «кришує» тернопільських перевертнів у погонах, тому їм все сходить із рук. В іншому випадку давно б гнали у шию таких поліцаїв та провели б ретельну перевірку їх діяльності. Та, мабуть, у Києві краще знають кого і за що призначають на такі посади.

Джерело : Рупор правди

Зверніть увагу!

Скандально відомого активіста на Тернопільщині побили на приватній території кінної ферми

Скандально відомого активіста Романа Довбенка побили на приватній території кінної ферми в селі Переволока Чортківського …

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *