Тернопільські «свободівці» під крики «Ганьба» втекли з сесії облради

У вівторок, 5 червня у Тернополі громадяни побили і з вигуками «Ганьба» вигнали з засідання обласної ради місцевих депутатів від ВО «Свобода». Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив народний депутат від Радикальної партії Ігор Мосійчук. «Дожились! В Тернополі на сесії облради громада б’є «Свободу». Депутати-«свободівці» позорно втекли з зали», – прокоментував він опубліковану фотографію, як депутати від «Свободи» тікають з засідання облради.

Причиною невдоволення людей стало небажання місцевих депутатів дослухатися до їхньої вимоги щодо утворення Білецької окремої територіальної громади. Сьогодні більше 800 мешканців прилеглих до Тернополя сіл зібралися на сесію обласної ради, аби висловити протест проти планів депутатів приєднати їхні села до міста. Натомість, вони вимагали невідкладно розглянути винесене фракцією Радикальної партії питання про створення Білецької ОТГ. Після того, як більшість в облраді відмовилася розглядати це питання, в залі спалахнув конфлікт між громадянами і депутатами «Свободи».

«Ніхто і ніколи більше не буде в Україні нав’язувати людям свою волю! Якщо мешканці прилеглих до Тернополя сіл хочуть об’єднатись в територіальні громади – ніяка влада не має права примусово приєднувати їх до обласного центру.

Фракція Радикальної партії Олега Ляшка вимагає невідкладного винесення на розгляд питання утворення Білецької ОТГ. Фракція Радикальної партії Олега Ляшка підтримує людей, і буде відстоювати їх права всіма можливими методами», – наголосив Мосійчук, який був присутній на сесії Тернопільської облради.

Джерело:Рупор Правди

Зверніть увагу!

Скандально відомого активіста на Тернопільщині побили на приватній території кінної ферми

Скандально відомого активіста Романа Довбенка побили на приватній території кінної ферми в селі Переволока Чортківського …

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *