Що чекає прокурора який “кришує” у Тернополі місцевих ділків та знущається з своїх підлеглих?

 

У Тернополі розгорівся резонансний скандал навколо заступника прокурора області в Тернопільській області Мукана Ігора Ярославовича. Останній користуючись службовим становищем “кришував”місцевих ділків та знущався з своїх підлеглих. Прокурорів заставляв йти на злочинні дії, в іншому випадку погрожував зґвалтуванням та сексуальними наругами:

http://gip.org.ua/2018/06/14/%d1%85%d1%82%d0%be-%d1%96%d0%b7-%d0%ba%d0%b5%d1%80%d1%96%d0%b2%d0%bd%d0%b8%d1%86%d1%82%d0%b2%d0%b0-%d1%82%d0%b5%d1%80%d0%bd%d0%be%d0%bf%d1%96%d0%bb%d1%8c%d1%81%d1%8c%d0%ba%d0%be%d1%97-%d0%be%d0%b1/

 

 

  4 липня у Києві, вул. Мельникова, 81б, кабінет 197 будуть розглядати дисциплінарні проступки Мукана Ігоря Ярославовича.

Цікаво, побачить комісія те, що вже довгий час не можуть побачити керівники прокуратури в області та генеральній прокуратурі. Можливо, працюючи в генеральній прокуратурі, а такий досвід у Мукана присутній, він знайшов собі покровителів, котрі дозволять йому ґвалтувати працівників та Закон України.

Підозри в «кришуванні » прокурора виникають на основі безкарності його дій, де б він ніс службу народу України. До Революції Гідності прокурор Мукан трудився для громади Тернопільщини, про те після подій на Майдані, його відправляють прислужити Україні у Генеральну прокуратуру. Довго там затриматись не вдалось, уже 2015 року був засланий на Волинь. Тернопільський прокурор на Волині почував себе дуже впевнено. Як повідомляє  «Прокурорська правда»   співпрацював у міліцейсько-прокурорському бандитському угрупованні, котре займалось рейдерською діяльністю. Мукан відіграв важливу роль у справі СГ ТОВ «Україна». Працюючи заступником прокурора Волинської області, йому доручено вести справу, але спішити розкривати злочин Мукан не хотів. Допомога заступника прокурора полягала в затягуванні справи, що призвело до ухилення від відповідальності підозрюваних у кримінальних справах. Таким чином, завдяки старанням Мукана його колег, за розкрадання майна, грошей, основних засобів виробництва і врожаю на суму 20 мільйонів гривень організатор рейдерського захоплення Павлович отримав 850 гривень штрафу. Це просто блюзнірство і знущанні з народу України! Крім того, замість захисту прав потерпілого Панчука, проти нього порушили кримінальну справу.

Пізніше Мукана направлять на рідну йому Тернопільщину, де він займе також високу посаду в прокуратурі. Заступник прокурора уже Тернопільської області, зрозумівши, що його прикриють, почав наводити «законність» на малій батьківщині. Здається він ще в Луцьку зрозумів, що правильний підхід прокурора до бізнесу – це запорука успіху.

У Тернополі звичайно для скандального прокурора роботи більше, тесть його створив житлово-комунальний клан з надання послуг населенню. Коли ти забезпечуєш жителів міста «комуналкою» не дуже добросовісно, про те дуже дорого, тобі необхідно мати свого зятя прокурора на високих посадах. http://gip.org.ua/2017/09/22/%d0%b6%d0%b8%d1%82%d0%bb%d0%be%d0%b2%d0%be-%d0%ba%d0%be%d0%bc%d1%83%d0%bd%d0%b0%d0%bb%d1%8c%d0%bd%d1%96-%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bd%d0%b8-%d0%bc-%d1%82%d0%b5%d1%80%d0%bd%d0%be%d0%bf%d1%96/

Бізнес на громадські кошти завжди йде краще, коли «кум, сват, брат» на посадах в поліції, прокуратурі чи судах. Відсутність будь якої відповідальності за свої дії, доводить до абсурду, коли заступник прокурора дозволяє собі говорити до працівниць прокуратури, що вони будуть «сос..ти», за те,що останні відстоюють законнісь та інтереси громади.

Мабуть, робота в прокуратурі приносить добрі дивіденди таким особам як Ігорю Мукану….

 

Зверніть увагу!

Раптова хвороба підірвала здоров’я “мажорних” ухильників від призову.

Незважаючи на постійну  мобілізацію в Україні, жодна з хвиль не торкнулася чиновників, бізнесменів та їхніх …

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *