Побитому у Тернополі біля клубу “Алюр”юнаку стає дедалі гірше

Як уже повідомляли журналістам   в секторі комунікацій головного управління Національної поліції України в Тернопільській області, інформація про те, що тернополянину нанесено тілесні ушкодження біля приміщення нічного клубу «Алюр», поступила близько 4 год ранку 30 червня до Тернопільського відділу поліції. Через декілька хвилин повідомлення надійшло і від медиків, що ними для надання меддопомоги в Тернопільську комунальну міську лікарню №2 із діагнозом: клінічна смерть доставлено молодого тернополянина 1998 року народження.

Кримінальні справи відкрили і за фактом хуліганства, і за нанесення важких тілесних ушкоджень потерпілому. Про це журналістам 2 липня розповів головний поліцейський Тернопілля Олександр Богомол.

20-річному тернополянину, Гнатишину Віталію Михайловичу, завдали важкі тілесні ушкодження біля нічного клубу «Алюр», в ніч на 30 червня. Повідомлення тоді зробили і медики, адже у Тернопільську комунальну міську лікарню №2 із діагнозом «клінічна смерть» доставили молодого тернополянина.Хлопець постраждав через дівчину, за яку заступився.

Поліція ще на місці встановила: травми потерпілий отримав у результаті побиття двома юнаками: 1993 і 1994 року народження. Обидва – із обласного центру.

 Терендех Сергій Миколайович 17.01.1994р. мав пістолет з травматичними кулями, – розповідає поліцейський. – Саме він завдав кілька ударів постраждалому в голову. тож юнак – без свідомості ще досі. Зараз він у комі. Другий затриманий – Білашевич Володимир С. під домашнім арештом.

Якщо хтось має можливість фінансово допомогти сім’ї,номер рахунку 5168 7572 9797 2293- Кульбаба Назарій Степанович тел:(97) 897 31 59.

Не будьте байдужими,кожна гривня є важливою!!!!

Зверніть увагу!

Переправляли чоловіків за кордон: на Чернівеччині затримано поліціантів із Тернополя

За роки жорстокої війни багато хто з тих, хто добровільно вирушив на фронт, були поранені …

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *