Майже рік відомство О.Богомола “об’єктивно”,”неупереджено” розслідує справу Марії Баб`юк

Керівникові Головного управління Національної поліції Тернопільщини, 41-річному Олександру Богомолу, з нагоди відзначення третьої річниці Національної поліції України присвоєно звання генерала поліції третього рангу.

– Повірте, Олександр Богомол заслуговує на цей чин на 200%. На будь-який злочин чи вночі, чи у вихідний, не важливо, завжди виїжджає і віддається роботі на 200%. Трудоголік. Робота завжди була на першому місці. Справедливий. Простий. Хороший. Добрий. Порядний. Спеціаліст найкращий у всьому , – ось так характеризує свого чоловіка Альона Богомол.

Що ж дозволило в такому молодому віці отримати таке високе звання! В роботі Олександра Богомола є важлива особливість не помічати та не спішити в окремім кримінальному провадженні. Одна з таких історій – ректор Галицького коледжу імені В’ячеслава Чорновола Баб’юк Марія. Попри гучні заяви самого очільника Тернопільської поліції, справа зависла.

Ще в жовтні 2017 року Богомол на прес-конференції обіцяв в короткі терміни довести справу до кінця, оскільки розслідування вони завершили.

– Вже є підтвердження, що диплом – підробка, – каже Олександр Богомол. – На жаль, нам не вдалось знайти оригінал. Принаймні в тих місцях, де він міг бути, – його немає. Особа нам його також не надає. Але було прийнято рішення порушити провадження за ч. 2 ст. 191 Кримінального кодексу України. Загалом виявлено суму збитків 105 тис. 794 грн. Це ті доплати, які отримувала особа завдяки диплому.

Призначили 3 жовтня провести судово-економічну експертизу. Після завершення за її результатами слідчі мали прийняти остаточні рішення у кримінальному провадженні.

Баб’юк Марія також являється депутатом провладної у місті партії ВО «Свобода». Можна зробити висновки, що робота десятки років в міліції зробили свій відбиток на новоспеченому генералу Національної поліції. Не вміли міліціонери депутатів-корупціонерів до відповідальності притягувати. Станом на липень 2018 Національна поліція в Тернопільські області під керівництвом генерала продовжує досліджувати справу підробки документів та привласнення чужого майна. Не спішить молодий генерал, платять йому не за виконану роботу, а просто за роботу! До слова Олександр Богомол заробляє понад 30 тисяч гривень в місяць.

 

Можливо Богомол вибірково «закриває очі» на кримінальні правопорушення? Ця версія також має право на життя, оскільки поліцейські демонструють свої вміння швидко і рішуче карати хабарників та корупціонерів. Яскравий приклад стався з жителем Підволочиська. Обвинувачем доведено у суді, що у листопаді 2017 року житель Підволочиська, звільнений умовно-достроково з місць позбавлення волі, розуміючи, що знаходиться під адміністративним наглядом, запропонував начальнику Підволочиського відділу ВП ГУНП в області неправомірну вигоду в розмірі 1000 грн. за не складання адмінпротоколу стосовно нього. Чоловік нецензурно висловлювався у громадському місці.

Стосовно колишнього в’язня правоохоронці розпочали кримінальне провадження за ч.3 ст. 369 КК України ( пропозиція службовій особі, що займає відповідальне становище, надати їй неправомірну вигоду за вчинення службовою особою в інтересах того, хто пропонує, дії з використанням службового становища). Суд погодився із позицією прокурора і визнав особу винною в інкримінованому злочині та призначив покарання у виді 4 років 6 місяців позбавлення волі.

Джерело:http://gip.pp.ua

Зверніть увагу!

Раптова хвороба підірвала здоров’я “мажорних” ухильників від призову.

Незважаючи на постійну  мобілізацію в Україні, жодна з хвиль не торкнулася чиновників, бізнесменів та їхніх …

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *