Чим Тарас Серетний не вгодив меру Тернополя Сергію Надалу та його спільникам?

На своїй сторінці у facebook Тарас Серетний написав;

Брехня, шантаж, наклепи, грубе втручання у моє приватне життя, перекручування фактів, псування особистого майна та нанесення шкоди діловій репутації, телефонні погрози від недругів та застереження «не рипатися» від «доброзичливців»…
Видно, добряче я насолив ініціаторам та виконавцям незаконного будівництва на вулиці 15 Квітня. Саме так – незаконного! На цьому стояв і буду стояти! І схвалений тернопільською громадою та зареєстрований мною, як депутатом міської ради, проект рішення про заборону забудови парків файного міста – яскраве цьому підтвердження.
Тож, якби не хотіли організатори і виконавці поширеної через ЗМІ брехні звинуватити мене у непослідовності, якби не намагалися вони поставити ситуацію з ніг на голову, видати бажане за дійсне, їм це не вдасться.
Справді, на початку червня цього року я, як провідний спеціаліст управління контролю за використанням та охороною земель Головного управління Держгеокадастру, перевіряв законність виділення КП «Тернопільбудінвестзамовник» земельної ділянки у парку Національного Відродження та підтвердив, що у такому рішенні міської ради немає порушень земельного законодавства. Як юрист, я вже тоді зрозумів, що відчудження ділянки на користь комунального підприємства, депутати попереднього скликання здійснили нахабно, оминаючи аукціон, через що міський бюджет недоотримав значні кошти, але, разом з тим, у межах правових норм. Відтак, це питання стосується винятково моральності, чи, як у даному випадку – аморальності тих, хто тоді натискав на кнопку «за», тож лежить на їх совісті.
Зовсім в іншій – уже правовій – площині треба розглядати перипетії з інвестиційною угодою на спорудження у парку Національного Відродження еко-готелю із закладом громадського харчування. Її сесія міської ради скасувала ще у жовтні минулого року. Однак, вже у листопаді комунальне підприємство «Тернопільбудінвестзамовник» внесло до цього скасованого, тобто – недійсного, договору зміни і завдяки хитрим маніпуляціям епопея із забудовою парку отримала друге дихання. Ось де явне порушення законодавства! Ось де грубе зловживання посадовим становищем членів виконавчого комітету, які проігнорували рішення сесії міської ради та на основі одного недійсного документу освятили похідний від нього інший апріорі недійсний документ. Ось де корінь зла, який протестними акціями намагається викорчувати тернопільська громада, і який так старанно захищають високооплачувані «різноробочі» забудовника.
Звичайно, у всіх цих хитросплетіннях пересічному читачу розібратися нелегко. Вони – непочате поле для неупередженої діяльності правоохоронних органів та української Феміди.
Я ж хочу наголосити, що, як тернополянину, мені небайдужа доля рідного міста, його сьогодення, а ще більше – майбутнє. Як депутат міської ради, захищаю законні інтереси своїх виборців, виконую їх волю і відстоюю їх вибір. Жодні провокації та погрози, брехня чи наклепи не змінять моє тверде переконання, що у конфлікті влади з громадою правда завжди на боці гро

 

 

Зверніть увагу!

Раптова хвороба підірвала здоров’я “мажорних” ухильників від призову.

Незважаючи на постійну  мобілізацію в Україні, жодна з хвиль не торкнулася чиновників, бізнесменів та їхніх …

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *