Чи визнає корумпована Тернопільська міська рада корумпованою прокуратуру?

«Як ви вважаєте? В прокуратурі крадуть?
Враховуючи те , що вищенаведений факт є незаперечним (вілла одного з Тернопільських прокурорів в США, жодна з справ про корупцію не розкрита) громадська організація Тернопільські підсумки звертається до міської ради з проханням : винести на розгляд сесії Тернопільської міської ради проект рішення. 
Суть:
– визнати прокуратуру найбільш – корупційним органом;
– повернути вкрадену ними (прокурорами) частину Парку (біля Літака, що на Східному масиві) громаді міста;
– не надавати більше жодної земельної ділянки злодіям –прокурорам з організованого злочинного угрупування Мориарті –Заставного.»

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

З повагою, ГО «Тернопільські підсумки»

P/S ; Один із багатьох прикладів як прокуратура вже  два роки “намагається”повернути комунальне майно громаді.Був поданий інформаційний запит такого змісту:

                                                                                                                                                                                                              Прокуратура  Тернопільської області

                                                     ІНФОРМАЦІЙНИЙ ЗАПИТ

                                                                     Повторно

 

21 листопада 2012 року виконком Тернопільської міської ради прийняв рішення про передачу в оренду приміщення першого поверху «Палацу кіно» за адресою вул. Франка, 8 під заклад громадського харчування.
29 квітня 2013 року між підприємцем і управлінням обліку та контролю за використанням комунального майна ТМР було укладено договір купівлі-продажу щодо приміщення загальною площею 195,2 м кв. Вартість майна склала 970 284 гривні.
Господарський суд м.Тернопільської області, визнав договір-купівлі продажу недійсним і зобов’язав особу повернути міськраді приміщення. Відтак оспорюване приміщення повинно бути повернуто громаді Тернополя, але ще до сих пір і не повернуто.

03 жовтня 2016 року головним прокурором В’ячеславом Перчом було повідомлено тижневику «Номер один», що 25 серпня 2016 року. прокуратура розпочала кримінальне провадження за фактом умисного невиконання рішення Господарського суду Тернопільської області, згідно з яким договір купівлі-продажу частини кінотеатру “Палацу кіно”, в якому нині знаходиться охоронна фірма «Авангард», укладений приватником з міськрадою Тернополя, не дійсний.. http://reyestr.court.gov.ua/Review/45351776 Оспорюване приміщення повинно бути повернуто  громаді м.Тернополя
Предметом суспільного інтересу вважається інформація, яка свідчить про загрозу державному суверенітету, територіальній цілісності України; забезпечує реалізацію конституційних прав, свобод і обов’язків; свідчить про можливість порушення прав людини, введення громадськості в оману, шкідливі екологічні та інші негативні наслідки діяльності (бездіяльності) фізичних або юридичних осіб тощо (частина друга).

Опираючись на вище викладене звертаючи Вашу увагу на те що запитувана нами інформація стосується інтересів громади, через те, що громадськість введена в оману Тернопільською міською радою яка уклала договір купівлі-продажу із приватником щодо комунального майна(приміщення) загальною площею 195,2 м, що  належить громаді міста Тернополя, та яке приватник перепродав. нехтуючи рішенням Господарського суду Тернопільської  області про визнання недійсним раніше укладеного договору-купівлі продажі.
Тому прошу надати інформацію яка становить суспільний інтерес.

1.номер кримінального провадження
2.на якій стадії дане кримінальне провадження
3.яке процесуальне рішення прийняте по даному кримінальному провадженні
4.Чи притягнуто винних осіб до відповідальності та повернуто комунальне майно громаді м.Тернополя

                        Голова  «ГСК»

Відповідь. Типу чекайте та надійтеся;

 

Зверніть увагу!

Раптова хвороба підірвала здоров’я “мажорних” ухильників від призову.

Незважаючи на постійну  мобілізацію в Україні, жодна з хвиль не торкнулася чиновників, бізнесменів та їхніх …

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *