Справжнє лице депутата Тернопільської міської ради Андрія Шкули

Свого часу Андрія Шкулу  рекламували, як розслідувача корупції чиновників. Якщо громада хоче уникнути тіньових захоплень земельних ділянок, відчуження комунального майна – має голосувати за Андрія розказували рекламні щити.

21 серпня Інтернет-видання «Громадський погляд Тернопільщини» публікувало резонансне розслідування, де чітко довели зацікавленість Шкули Андрія до незаконних зведень капітальних споруд в зелені зоні міста, прикриваючись МАФ-ами. Наведені документи демонструють інтерес Шкули Андрія, як депутата та Голову «земельної» комісії, до лобіювання інтересів забудовників.

Також стаття викрила подвійну поведінку Андрія, котрий офіційно в медійному просторі закликає боротись з незаконними забудовами, а на комісії протягує інтереси порушників закону.

На прохання активістів повідомити про розгляд їхнього звернення, Андрій Шкула відмовчався та повідомив про результати комісії після того як вона відбулась. Активісти вимагають розірвати договір видачі строкового сервітуту від 19 квітня 2017 року, оскільки на даній ділянці безліч порушень закону. (описані в статті «Ілюзія війни з незаконними забудовами від Андрія Шкули»)

http://gip.pp.ua/index.php/ternopil/289-shkula

Зверніть  увагу на відповідь Андрія Шкули, який говорить ,що дане звернення не відноситься до компетенції комісії та посилається на іншу інстанцію. Пан Андрій  рекомендує громадським активістам звернутися в Управління Державної архітектурно-будівельної інспекції у Тернопільській області, яка    до видачі сервітутів  на розміщення тимчасових споруд (МАФ) відношення не має…

Виникає запитання, а в чому така зацікавленість Шкули Андрія захищати забудовників та дурити люде?

 

 

 

 

Зверніть увагу!

Переправляли чоловіків за кордон: на Чернівеччині затримано поліціантів із Тернополя

За роки жорстокої війни багато хто з тих, хто добровільно вирушив на фронт, були поранені …

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *