Безкоштовне житло у Тернополі для голови фракції”Самопоміч”

Минулоріч у Тернополі урочисто вручили сертифікати на квартири для бійців АТО, які опинились у складних життєвих обставинах та досі не мали власного житла. До цього списку потрапив і голова фракції політичної партії «Самопоміч» у Тернопільській обласній раді Віталій Фидрин.

Серед 12-ти щасливчиків, які отримали безкоштовне житло, найбільше питань у громадськості було саме до цього політика. Адже Фидрин, до всього, навіть не мав проблем із власним житлом. Згідно декларації, яку він оприлюднив за рік, що передував отриманню сертифікату на квартиру, в його родини значилося одразу п’ять об’єктів нерухомості – житловий будинок (площею 50 кв. м), три квартири (101,2, 67 і 31 кв. м) і навіть гараж (20,5 кв. м). В останньому, напевно, “самопомічовець” зберігає представницький автомобіль «Тойота Камрі», який теж значиться у декларації. Та й статки у нього були чималі, щоби претендувати на безкоштовне житло. Займаючись підприємницькою діяльністю, тільки у 2016 році Фидрин заробив 758 114 грн. плюс готівкою зберігав 2 тисячі доларів та 72 тисячі гривень.

У 2017 році (саме тоді він отримав сертифікат на безкоштовну квартиру) у власності Віталія Фидрина вже з’явилася земельна ділянка площею шість соток у Тернополі, яку, очевидно, політик знову ж таки отримав як учасник АТО. А також із декларації зникла квартира площею 67 кв. м. Того ж року Фидрин заробив майже мільйон гривень (981 332 грн.) плюс зросли його готівкові заощадження – до 127 тис. грн. і 5 тисяч доларів.

Як стало відомо «Репортеру», формальна причина того, чому Фидрин потрапив у список на отримання безкоштовного житло, – він багатодітний батько (з дружиною виховують три доньки і сина)

Автор:Репортер

Зверніть увагу!

Раптова хвороба підірвала здоров’я “мажорних” ухильників від призову.

Незважаючи на постійну  мобілізацію в Україні, жодна з хвиль не торкнулася чиновників, бізнесменів та їхніх …

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *