60 тисяч гривень. Стільки коштує в Тернополі підійти і запхати людині ножа

Сьогодні у Тернопільському міськрайонному суді відбулося чергове судове засідання по справі нападу на екс-депутата Тернопільської міської ради Ігоря Турського.  Ексдепутат 22 лютого 2018 у центрі міста отримав ножове поранення

На своїй сторінці у facebook відома у Тернополі журналіст Тетяна Колеснік прокоментувала дане судове засідання:

Перебуваю в суді по справі замовного нападу на екс-депутата міськради, політика активіста Ігоря Турського. Поки чекала на початок слухання, взнала багато цікавих “співпадінь”..
1.  Поліція “чомусь” за весь час розслідування не подала клопотання в суд про заочний арешт. Два дні тому, лише після наполягання адвоката Ігоря Турського слідчий звернувся в суд з таким клопотанням.

2.  Відразу після такого клопотання (про заочний арешт) “оголошений в розшук” підозрюваний з Кривого Рогу Ладуха з’являється зі своїм адвокатом до слідчого.

3.  Адвокатом нападника виступає громадянин Чернов Сергій Васильович, який одночасно є адвокатом підозрюваних у вбивстві активіста з Кременця – Віталія Ващенка.

4.  Календарно “чомусь” все збіглося так, що у вихідний день, коли в судді чергує лише один суддя, то ним виявляється кум екс-заступника міського голови Тернополя Володимира Камінського – Ломакін Валентин Євгенович.

5.  Ну і ще. За дуже дивним збігом зранку у вихідний день в гості (перед судом) до кабінету судді Ломакіна навідуються підлеглі Василя Джиджори (Від редакції примітка: начальник ДВБ поліції в Тернопільській області Василь Джиджора курує у Тернополі замовні справи та здійснює втручання у здійснення правосуддя,має вплив на суддів.)

Після вище сказаного дуже цікаво чи тернопільський суддя вирішить найманця-нападника, який переховувався понад півроку, випустити “під домашній арешт”??!!

P.S. Нападника-найманця з іншої частини України, який вчинив замах на Ігор Турський та відмовився надати будь-які свідчення суддя Валентин Ломакін, випускає під заставу у 60 тис.грн. Втой час коли інший суддя Олександр Дуда 2 лютого 2018р.,тернопільських активістів лише за перешкоджання людині  Романа Заставного   залити на зеленій зоні  бетонний фундамент  відправив на три місяці в СІЗО ,а згодом визначили заставу в мільйон гривень.  В обидвох випадках із суддями про обрання міри запобіжного заходу вів перемовини Василь Джинджора. Висновки про осіб у мантіях та суди  робіть самі.

Зверніть увагу!

Раптова хвороба підірвала здоров’я “мажорних” ухильників від призову.

Незважаючи на постійну  мобілізацію в Україні, жодна з хвиль не торкнулася чиновників, бізнесменів та їхніх …

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *