Знищення людьми народного депутата Романа Заставного зеленої алеї на 15 Квітня у Тернополі

Як уже публікували Тернопільські ЗМІ у м.Тернополі набирає обертів схема знищення газонів, зелених насаджень, дерев під встановлення тимчасових торгових павільйонів та не тільки. Тернополянам відомо, що Ігор Вонс, родина якого є власниками ПП «Колумбус», є людиною народного депутата Романа Заставного. Сестра Ігоря Вонса Вонс – Наталія Василівна, поєднує посаду керівника ТОВ «БІТТЕР НЕТ» та приватного підприємця. Саме для отримання земельної ділянки площею 0,0150 га по вул.15 Квітня суміжній із ринком «Оріон» Наталія Василівна реєструється приватним підприємцем (26.07.2013 р.). В цей час, по протекції Романа Заставного, на підставі рішення міської ради від 12.07.2013р.№/6/35/32, відділом технічного нагляду ТМР передано в суборенду ФОП Вонс Н.В. земельну ділянку, яка знаходиться в користуванні відділу технагляду відповідно до договору від 02.04.2014 р. загальною площею 0.0150га для будівництва та реконструкції існуючої зупинки «ринок Оріон» з об’єктом торгового-побутового призначення, про що укладено договір суборенди землі від 16.04.2014 року. Дивним чином реконструкція зупинки проводиться не на зупинці, а на зеленій алеї. Під таку собі цікаву реконструкцію було знищено у березні 2015 року частину зелених насаджень (туї). .Знищення тут.

Реконструкцією «зупинки» на клаптику зеленої зони справа не закінчилася. 13.04.2017 р., «невідомими» було вщент знищено (донищено) зелену алею навпроти ринку «Оріон».
А вже 15.08.2017р., на місці знищених дерев на зеленій зоні по вул. 15 Квітня, поблизу ринку «Оріон», на підставі паспорта прив’язки для розміщення тимчасової споруди виданого співзасновниці бару«Файного міста» Пастирській Марії Кіндратівні, заливається бетон. Хочеться зазначити, що активістів, які намагалися перешкодити облаштуванню на зеленій зоні бетонного фундаменту Пастирській, звинуватили у вимаганні та запроторили у Чортківське СІЗО на три місяці, а згодом визначили заставу в 1 мільйон гривень. Мабуть, «тернопільська феміда», увійде в історію розміром даної застави за перешкоджання залиття фундаменту. Ідемо далі.
21.03.2018 р. та 22.03.2018р., на підставі паспорта прив’язки для розміщення тимчасової споруди поряд із Марією Пастирською облаштовують бетонні фундаменти її дочка Марчук Зоряна Ростиславівна та її зять Марчук Степан Анатолійович.
Як бачимо, активну участь у знищенні зеленої алеї беруть люди, які безпосередньо пов’язані із народним депутатом Романом Заставним.
Саме через цей зв’язок, тернопільська поліція закрила очі на злочинну вирубку дерев та знищенням зеленої зони. Реакції ніякої, як на зрізку дерев, так і на облаштування бетонних фундаментів. «Сліпоті» поліцейських немає меж. Отримавши повідомлення про знищення зелених насаджень від Екологічної інспекції, мало того, що не внесли в реєстр кримінальних правопорушень, так ще й нагло брешуть, що їм нічого від Екологічної інспекції не надходило. Будь-які звернення до Тернопільської прокуратури на бездіяльність поліції та прикривання злочинів реагування не має. Прокуратура скеровує у ту ж саму поліцію для перевірки даних фактів. Замкнуте коло «взаємодопомоги». Майданівські події призвели до непередбачуваних наслідків, тотальної корупції та свавілля у державних органах влади… 

 

 

 

 

 

Зверніть увагу!

Переправляли чоловіків за кордон: на Чернівеччині затримано поліціантів із Тернополя

За роки жорстокої війни багато хто з тих, хто добровільно вирушив на фронт, були поранені …

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *