Батько скандального радикала Богдана Яциковського претендент на голову Білецької ОТГ

Найгарячіші баталії розгорнуться на Тернопільщині за крісло голови приміської Білецької ОТГ

На 23 грудня ЦВК призначила вибори до Білецької об’єднаної територіальної громади (Білої, Чистилова, Глибочка, Горішнього і Долішнього, Івачева, Ігровиці та Плотичі).

 Табір прихильників “незалежності” Білої від Тернополя розколовся на дві групи. Одну очолює батько головного ляшківця(екс-регіонала) Тернопільщини Ігор Яциковський. Другу – підприємець Дмитро Малик, на якого зробили ставку порошенківці. Обидва претенденти – з Білої, обидва –  бізнесмени, різнить їх лише партійний антураж.  Очевидно, що між ними розгорнеться  брудна запекла боротьба..

Хочеться детальніше зупинитися на кандидатурі Ігоря Яциковського та його родині.

 

 

Оксана Яциковська дружина пана Ігоря  восени 2015 року О була обрана депутатом Тернопільської міської ради від Радикальної партії Олега Ляшка. Також вона була депутатом Тернопільської міськради у 2002-2006 рр.

 Яциковська у міськраді входить до бюджетної комісії.

Згідно з оприлюдненою декларацією, Оксана Яциковська є власницею ПП “Радіо-Бонус”, ТзОВ “Місто-інфо” та ПП “Резон-К”. Її чоловік є власником приватного підприємства ПП “Бенефіт”.

У власності Оксани Яциковської перебуває й ряд об’єктів нерухомості.

Зокрема, це 5 земельних ділянок у селі Киданці Збаразького району Тернопільської області загально. площею близько 12500 кв. м. Також у власності Оксани Богданівни земельна ділянка у селі Білокриниця Кременецького району площею 1112 кв. м , ділянка у селі Біла Тернопільського району площею 1200 кв. м., земельна ділянка площею 930 кв. м. у місті Винники, що поблизу Львова, а також ще дві земельні ділянки у Львові площею 63 і 493 кв. м.

    У  власності Ігоря перебуває земельна ділянка у селі Киданці Збаразького району площею 1542 кв. м, дві земельні ділянки у селі Миколаївка Бучацького району загальною площею 2000 кв. м.. земельна ділянка у селі Білокриниця площею 1112 кв. м та земельна ділянка у селі Татарів, що поблизу “Буковелю”, площею 187 кв. м.

 Син Ігоря Яциковського Богдан Яциковський є досить одіозно-скандальною фігурою.

У 2011-2012 рр. Богдан Яциковський був начальником головного управління економіки та промполітики Львівської ОДА, а у 2013-2014 рр. – першим заступником голови Збаразької РДА. Саме в Збаразькому районі батьки чиновника отримали 6 земельних ділянок у квітні 2014 р. З червня 2014 р. пан Богдан  займає посаду заступника голови Держкомісії по запасах корисних копалин.

За інформацією журналістів інтернет видання vkursi.te.ua/ 27 жовтня 2017 колишній регіонал Богдан Яциковський сфальсифікував своє обрання на голову Радикальної партії на Тернопільщині та заховався за спинами тітушок від своїх нових партійців!

Журналісти нагадали, що дана  посада довгий час була вакантною. Як не дивно, під час голосування беззаперечну підтримку отримав депутат обласної ради Богдан Яциковський. Звичайно, бо серед присутніх були лише «свої» люди, інших на з’їзд – не пустили.

Фактом залишається й те, що обрання екс-регіонала керівником Радикальної партії є фіктивним. Обов’язкова конференція радикалів Збаразького району, під час якої мали делегувати трьох представників на обласний з’їзд, так і не відбулася. Питання “Хто ці делегати?” залишається актуальним і до тепер.

«Не відомо, хто вони та де взагалі узялися в партії. На Збаражчині ми найкраще володіємо ситуацією, але вперше чуємо за цих людей,» – пояснює ситуацію депутат Збаразької районної ради від Радикальної партії Роман Обізюк.

Оточивши себе так званими «тітушками», Богдан Яциковський не пустив у приміщення, де проводилось голосування, не те, що журналістів, а й радикалів із Збаражчини, які хотіли усілякими способами першкодити йому стати керівником партії. Надворі люди екс-регіонала влаштували провокацію, пошкодивши телефон одного із представників преси. Як результат, приїхала поліція.

Варто зауважити, що подібні з’їзди інших партій є відкритими і кожен бажаючий може потрапити на них.

Складається враження, що депутат боїться не те, що народу, а навіть своїх однопартійців.

Недарма  кажуть, що люди дійсно заслуговують на ту владу яку обирають..Далі буде..

P.S. Футболіст Тарас Дячун про Богдана Яциковського:

Зверніть увагу!

Раптова хвороба підірвала здоров’я “мажорних” ухильників від призову.

Незважаючи на постійну  мобілізацію в Україні, жодна з хвиль не торкнулася чиновників, бізнесменів та їхніх …

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *