Усе, що треба знати про наші “справедливі” суди (стосується не усіх суддів).

Хто уважно слідкує за перебігом тернопільського політичного життя та життя міської ради, то пам’ятає як півтори роки тому міський голова Сергій Надал розпочав сесію без наявності кворуму депутатів (в залі мало бути 22 депутат окрім нього, а було 21).
Міський голова тоді запевняв, що він прирівняний до депутатів і його в кворум також слід враховувати, а тим хто не згідний порадив звертатись до суду.
Я звернувся.

У суді першої інстанції (суддя Сливка Л.М.) зайняла позицію міськради і міського голову зарахувала в кворум, але водночас чітко визначивши, що сесія розпочиналась в присутності 21 депутата + міський голова (долучаю витяг з рішення).

У апеляції судді не пішли на такі брутальні дії і все ж дали зрозуміти відповідачу (міськраді), що міського голову в кворум рахувати не можна.

І тут найцікавіше!
У супереч будь-яким процесуальним (чи як їх правильно назвати) нормам, суд у якості головного доказу долучає лист за підписом особисто Сергія Надала (!) з сфальшованим списком реєстрації, в якому з’являється +1 депутат (Іван Зінь) і я програю апеляцію.

Долучаю відео відкриття сесії )завершення реєстрації депутатів і початку сесії). Хтось бачить там в залі 22 депутати? Хтось бачить там Івана Зіня? https://www.facebook.com/i.sorokolit/videos/649968788756271/

Іван Зінь, до речі, потім підійшов. Але в момент відкриття сесії його не було.

Отак і живемо. Одні фальшують докази. Інші незаконно долучають ці сфальшовані докази і виносять рішення Іменем України.
Чесні правоохоронці, ви є? Поліція, СБУ, НАБУ, ДБР, Прокуратура, маєте можливість дати по пальцям махінорам. Хоча, напевне, як завжди: “не наша підслідність”, “замало доказів”, “відсутній мотив” і т.д. 

А потім хтось дивується чому до судів такий рівень довіри?
«Армія/Мова/Віра» це дуже добре. Але з неприхованою корупцією та прогнилою судовою системно треба щось робити.

 Ганьбить все правосуддя України, – Олександр Солонтай про рішення тернопільської судді Любомири Сливки: Тут

Сергій Надал визнає, що на початку засідання сесії 02.06..2017 був лише 21 депутат: