Кого тернополянам потрібно остерігатися. Працівники ДВБ поліції

Різник Дмитро Петрович старший оперуповноважений в особливо важливих справах Тернопільського управління Департаменту внутрішньої безпеки Національної поліції України, кум керівника тернопільської безпеки Василя , в своїх е-деклараціях за 2016 та 2017 рік приховав нерухоме майно в якому він за його деклараціями фактично проживає та прописаний в с. Гаї-Шевченківські, Тернопільського р-ну хоча його дружина Різник Надія Романівна, має у власності дві квартири в м. Тернопіль.

В 2018 році Різник Д.П., у власність отримав земельну ділянку площею 0,0706 га кадастровий номер 6125282100:01:001:3405 для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд за рахунок земель житлової та громадської забудови в межах населеного пункту  в с. Гаї Шевченківські. Можливо це і була його причина місце реєстрації проживання в с. Гаї Шевченківськ, оскільки вартість ділянки в даному селі стартує від 10000 дол. США.

Дружина Різник Надія Романівна, займається туристичним бізнесом є представником туристичної агенції «CoralTravel», яка знаходиться в Подолянах, тільки Різник мабуть «забув» вказати про доходи дружини в туристичній агенції.

Різник Михайло Петрович, оперуповноваженого Департаменту внутрішньої безпеки НПУ, за 2016 рік в своїй е-декларації не вказав жодного нерухомого майна в якому він разом з дружиною проживав, тільки місце проживання м. Тернопіль, що є порушенням антикорупційного законодавства, оскільки він приховав нерухоме майно, яким користується.

Вже в 2017 році Різник Михайло виправився та вказав що користується квартирою площею 37 кв., м, яка належить Фаринюк Наталії Сергіївні.

Цікавим, є той факт що Різник Михайло, з 2011 року після закінчення навчання в ТНЕУ працював на посаді  вчителя економіки, педагога-організатора в рідному селі Плесківці, Зборівського району,  де директором школи є його мати Різник Ольга Романівна. (https://www.work.ua/ru/resumes/1587608/)

В жовтні 2017 року два брати поліцейські Різник Дмитро та Михайло за повідомленням їх батька Різника Петра, пошкодили вікна та двері будинку в с. Плесківці, Зборівського р-ну, зв’язали руки  та ноги батьку, нанесли йому тілесні ушкодження  і викрали 5000 дол. США., та даний факт був зареєстрований в Журналі єдиного обліку Зборівського відділу поліції за №1910 від 08.10.2017 року.

Не зважаючи на факти розбійного нападу, пограбування групою осіб відомості даного повідомлення не вносились до Єдиного реєстру досудових розслідувань.  За заявою про вчинення фактично злочину за ст. 186 «Грабунок» КК України не порушено кримінальне провадження та складено висновок.

Знаючи, що на місцевому рівні  злочин заминають одною із громадських організацій про  злочинців у пагонах    Різників було повідомлено керівництво МВС України, яке у свою чергу перенаправило звернення на  керівництво Департаменту внутрішньої безпеки.
Мабуть, у керівника тернопільської безпеки Василя Джиджори дуже теплі та близькі стосунки із керівництвом у Києві, тому, що за  результатами перевірки у Києві правопорушень зі сторони Різника Дмитра та Різника Михайла не виявили. Тобто, можна зробити висновок, що у начальника Тернопільського департаменту В.Джиджори є так би мовити зелене світло на корупційні дії та важкі злочини зі сторони його співробітників.

У матеріалі Інтернет-видання «Політерно» «Загроза відновлення “міліцейської системи” на Тернопільщині: частина друга!» вказується на родинні зв’язки Дмитра Різника з Джиджорою Василем.

 P/S. Цікавим  є те що  у 2016 р Різник Дмитро Петрович, старший лейтенант міліції   був нагородженнийс Орденом «За мужність та професіоналізм» ВГО «ЗВИТЯГА»№ 9н-14

          Примітка; “Орден “За мужність та професіоналізм”  –  це недержавна загальноукраїнська відзнака, започаткована з метою становлення поваги суспільства до працівників та ветеранів силових структур, які в складних умовах служби довели свою вірність обов’язку та присязі народу України”

                        Висновки робіть самі про повагу суспільства до таких «мужніх  професіоналів» працівників. Система своїх оберігає. Далі буде..

Зверніть увагу!

“Комерсант у мантії” із Тернопільського апеляційного суду – Ваврів

Нагадаємо, що 16 грудня 2023 року о 00 год. 56 хв. у Тернополі патрульна поліція …

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *