Привілей від виконкому швагру міського голови Тернополя на розміщення зовнішньої реклами

Швагро  міського глолови Сергія Надала  Богдан Вербовий , який ще  нещодавно приймав активну участь у багатомільйонній афері   С.Надала по встановленню котлів  для спалювання торфу почав себе чудово  відчувати в сфері рекламного бізнесу. Позаяк виконавчий комітет міськради понадавав  йому дозволів на розміщення білбордів в різних куточках Тернополя.

17 рекламних площин, рішенням виконавчого комітету міської ради, нещодавно вирішили демонтувати у Тернополі. Йдеться про білборди, які розміщувалися на земельній ділянці зліва та справа двоаркового мосту на вул. Б. Хмельницького. Разом з тим мерія продовжує давати дозволи на розміщення реклами наближеним до влади підприємцям.

Так в кінці січня виконавчий комітет дав фізичній особі-підприємцю, а по сумісництву рідному брату дружини міського голови, Богдану Вербовому дозвіл на розміщення зовнішньої реклами за адресою вулиця Є. Коновальця.  У вересні 2018 року виконком уже погоджував цьому підприємцю розміщення рекламних споруд за цією адресою, а також на вул. Живова.  В серпні минулого року Богдану Вербовому погодили діяльність на вул. Лесі Українки – вул. А. Манастирського; на вул. Б. Хмельницького та на Проспекті Злуки. Чимало дозволів швагро мера отримував у 2017 році.

Дозвіл на розміщення зовнішньої реклами за адресою вул. Гетьмана І. Мазепи, 21 у грудні минулого року отримав Володимир Кришталовський – близький родич (брат) директора комунального підприємства мерії«Тернопільбудінвестзамовник» Романа Кришталовського.

 Володимир є співзасновником ТОВ «Максима-Т» і ТОВ «Іноваційна група «Нова генерація». До речі, «Іноваційна група «Нова генерація» є засновником товариства з обмеженою відповідальністю «СІО», 17% до статутного капіталу якого вніс Богдан Вербовий, про якого ми згадували вище.

 «СІО», згідно офіційних реєстрів займається допоміжним обслуговуванням наземного транспорту. Зважаючи, що передвиборча агітація в розпалі, площі під рекламу окупляться підприємцям …

Джерело;  poglyad.te.ua

 

Зверніть увагу!

Переправляли чоловіків за кордон: на Чернівеччині затримано поліціантів із Тернополя

За роки жорстокої війни багато хто з тих, хто добровільно вирушив на фронт, були поранені …

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *