Як пройдисвіти знищуватимуть озеленення Тернополя.

Останнім часом тернополян обурює масова вирізка дерев, численні забудови громадських територій, зелених насаджень. При чому це здійснюється всупереч волі громади, яку вона висловила на останніх громадських слуханнях генплану у 2010 році. Водночас прес-служба голови та й сам міський голова, його однопартійці й підконтрольні ЗМІ заявляють: в масштабах міста з’являються нові зелені зони, парки, а озеленення їх збільшується.

Щоб припинити та викрити цей обман і маніпуляції, на основі розслідувань ДемАльянсу ,подаємо реальні плани команди міського голови, по знищенню зелених зон, а також схему за якою це здійснюється. Кожен тернополянин може відкрити цей план та побачити, що втратив Тернопіль та ще втратить за планами С.В. Надала. Матеріали можна відкрити за цим посиланням https://drive.google.com/…/1ykZmOpuqFDNaL8_JLUtYte3nj…/view…

На плані червоним кольором показано ті місця, які у генплані 2010 року, підтриманому громадою, були зеленими, на відміну від генплану взірця 2018 р., на затвердження якого громаді не дали можливості вплинути.

У діаграмах, по кожному району міських парків окремо, показано, які частки озеленення планується до знищення, забудовується або уже знищено. При цьому слід зауважити, що площа запланованих до знищення зелених зон уже набагато перевищує площу найбільшого міського парку «Топільче», а по залишках озеленення парк «Ім. Т. Шевченка» тепер не може вважатись міським парком. Найжахливішим є те, що знищуються парки в центральній частині міста, де навантаження на них найбільше і тепер значно перевищує допустимі 100 люд/га.

На схемі зазначено, що основною дієвою фігурою є призначений С.В. Надалом головний архітектор міста Бесага В.Й., який фальшує дані у своїх висновках, мовляв забудова тієї чи іншої території відповідає генплану. Бездіяльність правоохоронних і контролюючих служб очевидно гарантується долею у забудові, зокрема і тих же зелених зон , що разом забезпечує цілковите знищення народовладдя та законності у Тернополі.

Тож подумайте тернополяни, чи варто вкотре повірити цим пройдисвітам і чого варті їх програми та обіцянки.

ДемАльянс Тернопіль

Зверніть увагу!

Раптова хвороба підірвала здоров’я “мажорних” ухильників від призову.

Незважаючи на постійну  мобілізацію в Україні, жодна з хвиль не торкнулася чиновників, бізнесменів та їхніх …

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *